Quantcast
Cântărețul crestin Michael W. Smith reacționează la trezirile spirituale – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Cântărețul crestin Michael W. Smith reacționează la trezirile spirituale

Comentând situația din America unde de săptămâni întregi, trezirea de la Universitatea Asbury s-a răspândit în alte campusuri universitare și în multe biserici din toată țara, cunoscutul cântăreț și compozitor creștin Michael W. Smith crede că „se întâmplă ceva” în ceea ce privește trezirea și spiritualitatea, făcând referire la numeroasele lucrări ale lui Dumnezeu pe care le vede derulându-se în generația noastră chiar acum.

„Dumnezeu este la lucru”, a spus el pentru Christian Headlines. „Sunt atât de recunoscător că sunt în viață ca să-L văd.”

Smith, care a fost recent în Vietnam, cântând la Festivalul de Primăvară al Iubirii, unde a fost invitat și misionarul Franklin Graham, a spus că vede, de asemenea, semne de renaștere spirituală care se derulează pe tot globul.

Dar el a subliniat în mod special numeroasele evenimente din America, ce l-au bucurat enorm, inclusiv popularitatea filmului serial „The Chosen” și trezirile spirituale puternice care au izbucnit în campusurile universitare luna trecută. Smith a admis că este posibil să se înșele, dar toate semnele indică spre o trezire la care noi toți suntem contemporani.

SURSA: alfaomega.tv

Despre Info Crestin News

Leave a Reply