Quantcast
Cardinalul german denunță planul diabolic al elitelor lipsite de Dumnezeu – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Cardinalul german denunță planul diabolic al elitelor lipsite de Dumnezeu

Un cardinal german de rang înalt avertizează că oameni extrem de bogați precum Bill Gates, George Soros și șeful Forumului Economic de la Davos, Klaus Schwab, se folosesc de pandemia Covid-19 pentru a asigura „controlul total” al „elitelor globaliste super-bogate” asupra întregii omeniri.

CUM ESTE FOLOSITĂ PANDEMIA DE ELITELE DE LA DAVOS?

Cardinalul Gerhard Ludwig Mueller, care este și unul dintre judecătorii de rang înalt ai Vaticanului, a făcut șocantele declarații în timpul unui interviu cu reprezentanții Institutului Sf. Bonifaciu din Austria.
Mueller spune că „oamenii, care stau pe tronul bogăției lor”, profită de „oportunitate pentru a-și promova agenda”.
Cardinalul susține că pandemia a provocat „haos” și „frământări” în mare parte pentru că elitele au vrut să valorifice oportunitatea pentru a instaura un sistem de supraveghere global.
Mueller declară că globaliştii fac eforturi pentru a forma „un om nou” , creat „după propria imagine şi asemănarea lor”, iar acest lucru „nu are nimic de-a face cu democraţia”.

PRESA GERMANĂ L-A CĂLCAT ÎN PICIOARE PE CARDINALUL GERHARD LUDWIG MUELLER

Cum era de așteptat, comentariile cardinalului Gerhard Ludwig Mueller au declanșat un noian de acuzații. Presa germană a respins imediat afirmațiile drept „teorii ale conspirației”, iar revista de stânga Der Spiegel a sugerat că ideile expuse ar putea fichiar antisemite.
Mueller a răspuns agenției de știri germane DPA într-un e-mail în care a afirmat că este greșit să sugerezi că oricine „critică elita financiară… este automat de partea greșită” și a repetat că „elitele superbogate din diferite țări” fac eforturi pentru a căpăta o „influență ilegitimă” asupra oamenilor de pe planetă.
Mueller nu este prima figură proeminentă din Biserica Catolică care avertizează asupra obiectivelor întunecate din spatele Marii Resetări.

REBELIUNEA DIN BISERICA CATOLICĂ

Cardinalul Raymond Burke, unul dintre cei mai influenți conducători catolici din Statele Unite, a ținut o omilie în care a atacat „forțele seculare” care vor „să ne facă sclavii agendei lor fără Dumnezeu”.

„Misteriosul virus Wuhan despre natura și prevenirea căruia mass-media ne oferă zilnic informații contradictorii, spune Burke, este folosit de anumite forțe, adverse familiilor și libertății națiunilor, pentru a promova agenda lor malefică. Aceste forțe ne spun că acum suntem subiecții așa-numitei „Marea Resetare”, „noua normalitate”, care ne este dictată de manipularea lor asupra cetățenilor și a națiunilor prin ignoranță și frică.”
Pe aceeași linie se înscrie și scrisoarea trimisă în noiembrie anul trecut de arhiepiscopul Carlo Maria Viganò președintelui american de la acea vreme, Donald Trump. Carlo Maria Viganò susținea că pandemia de COVID-19 face parte dintr-un complot de impunere a „dictaturii sănătății”.
„Vedem șefi de națiuni și lideri religioși răbdând la această sinucidere a culturii occidentale și a sufletului său creștin, în timp ce drepturile fundamentale ale cetățenilor și credincioșilor sunt negate în numele unei urgențe de sănătate care se dezvăluie din ce în ce mai pe deplin ca instrumentală pentru instituirea unei tiranii inumane fără chip”, a scris Viganò.
El a adăugat că The Great Reset a căutat să impună „impunerea unor măsuri liberticide, ascunse în spatele promisiunilor tentante de asigurare a unui venit universal și de anulare a datoriilor individuale”.
Și cardinalul de culoare Robert Sarah a avertizat recent că creștinismul este în declin, iar societatea occidentală este „pierdută” pentru că „dacă suntem rupți de Dumnezeu, suntem pierduți și Dumnezeu tace”.
Cardinalul a avertizat, de asemenea, că „civilizația occidentală se află într-o stare profundă de decadență și ruină” din cauza obsesiei oamenilor pentru bunuri materiale și că situația este similară cu cea dinaintea prăbușirii Imperiului Roman.
„Elitelor nu le pasă decât să sporească luxul vieții lor de zi cu zi, iar oamenii au fost anesteziați cu distracții vulgare”, scrie Steve Watson pe Summit News.

Sursa: Evenimentul Istoric 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply