Case de rugăciune închise forţat în Indonezia – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Informatii Crestine

Case de rugăciune închise forţat în Indonezia

 

Şapte biserici au fost forţate să se închidă în West Java, Indonezia, din cauza musulmanilor din zonă care au protestat că bisericile sunt folosite pentru „întâlniri ilegale”.

În data de 12 decembrie, între 200 şi 300 de militanţi musulmani ai FPI – Islam Protector Front (Frontul Protector Islamic), Moslem Forum (FUI) şi Islamic Reformation Movement (Garis), s-au adunat în fata celor şapte case de rugăciune şi au făcut inspecţii asupra clădirilor.

Casele de rugăciune au fost folosite de către membrii Bisericii Creştine Protestante Batak. Militanţii au spus că aceste clădiri nu pot fi folosite pentru servicii creştine de închinare, iar congregaţia va trebui să se întâlnească altundeva.

Hendro Pandowo, comisar şef al poliţiei, a negat ştirile spunând că musulmanii au făcut doar câteva raiduri. Trupele de securitate din oraşul Bandung, în urma rapoartelor de inspecţie întocmite, au închis apoi bisericile.

Proprietarilor caselor de rugăciune li s-a spus că pot să rămână în casele lor dar le este interzis să îşi pună casele la dispoziţie pentru serviciile de închinare creştină.

Rugaţi pe Dumnezeu să folosească această situaţie pentru a împuternici membrii bisericilor. Rugaţi – vă ca aceştia să demonstreze dragostea lui Hristos celor ce se opun, iar credinţa lor să fie o lumină care să ajute pe ceilalţi să Îl găsească pe Dumnezeu. Rugaţi-vă pentru creştinii din Indonezia care suferă pentru Hristos să îşi aţintească privirile la Isus, să persevereze în credinţa lor şi să nu se teama de încercările prin care trec. (Evrei 10 : 32 – 39; 12 : 1 – 3).

Sursa: www.persecution.net

Preluat de pe: stiricrestine.ro

 

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 + = 35

Close