Quantcast
CÂTEVA MANEVRE RECENTE MARCA OMS & BILL GATES – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

CÂTEVA MANEVRE RECENTE MARCA OMS & BILL GATES

Asculta informatia

• Bill Gates a “sponsorizat” (mituit) London Imperial College cu 10 milioane USD, de unde „marele” om de ştiinţă Neil Fergusson a emis “estimarea” cu milioane şi milioane de morţi de Covid în UK şi SUA. Estimarea a fost preluată imediat de OMS şi impusă peste tot în lume. Ulterior Fergusson admite că a exagerat de 10 ori, nu mai mult…

• OMS are principal “sponsor” (mituitor) tocmai Fundaţia Bill Gates şi GAVI, unde din nou Bill Gates este mituitor (“sponsor”) principal.

Citeste si: Lumea de azi si NOUA “NORMALITATE”- Un teatru ieftin!

• OMS a cerut să nu se mai folosească ca tratament Hidroxiclorochina pe baza unui studiu făcut de un “Institut de cercetări” având 5 oameni angajaţi, unul singur (Sapan S Desai) având pregătire medicală. Institutul era amplasat într-un apartament de bloc în Chicago. Studiul a fost publicat în revista medicală The Lancet în 22 mai, dar a fost ulterior retras şi “Institutul” a dispărut, la adresa respectivă nu mai există nimic.

• Să avem în vedere că Sapan S Desai are acelaşi nume de familie cu Akruti Desai, Senior Program Officier din Fundaţia Bill & Melinda Gates. Ce coincidență!

• Să mai observăm că The Lancet a fost cumpărată în 2015 de cine altul decât de… Bill Gates.

• Chiar și după retragerea studiului din The Lancet, OMS nu a mai retractat interzicerea folosirii hidroxiclorochinei ca tratament.

• Să nu uităm că fundaţia lui Gates a experimentat în Bangladesh folosirea vaccinurilor pentru introducerea în corp a nanocipurilor de identificare. (Referința 1)

• Gates a afirmat că dacă vrem să mai mergem la concerte, întruniri sau pe stadioane va trebui să fim vaccinaţi cu vaccinul lui.

• Acelaşi Gates a afirmat că dacă nu vom avea certificat de vaccinare nu vom putea călători cu avionul. Iar ulterior nu vom putea intra în diferite instituţii, apoi nu vom putea merge la serviciu, iar în final se va trece la vaccinarea cu forța.

• Toate astea în condiţiile în care Didier Raoult, un mare savant francez, a obţinut în clinica lui (făcând şi un studiu medical riguros pe această temă), o rată de vindecare formidabilă cu hidroxiclorochina. Deci nu cu vaccinul lui Gates, ca să fim bine înţeleşi.

• Didier Raoult a obţinut o rată de mortalitate de 0,47%, care este mai mică decât cea mai slabă gripă sezonieră obişnuită.
Mai exact, din 1061 de pacienți cu Covid 19, 973 (adică 91,7%) s-au vindecat complet în 10 zile fără internare. La 43 de pacienţi s-au observat uşoare reacţii adverse, 31 de pacienţi au necesitat 10 zile de spitalizare, 10 pacienţi au fost la terapie intensivă şi doar 5 au murit (dar având vârste între 74 şi 95 de ani).
(Referințele 2 și 3)

• Deci există tratament imediat, ieftin, eficace şi cu efecte secundare minime. Toate guvernele subordonate Deep State se fac că plouă şi aşteaptă cu nerăbdare „vaccinul izbăvitor” al lui Bill Gates pentru ceva care în realitate poate fi vindecat cu ușurință. În tot acest timp, suntem forţaţi să purtăm botniţă, suntem termoscanați pentru așa-zise motive medicale, care de fapt sunt fără sens.

Vă daţi seama ce crimă cu premeditare fac indivizii ăştia faţă de toţi acei oameni care prin natura serviciului sunt obligaţi să poarte (inutil) mască 8 ore pe zi? Şi autoritățile vor să prelungească obligativitatea…

• Asta în timp ce numeroase studii medicale făcute în ultimii 15 ani indică pericolul sever al purtării îndelungate a măştii chirurgicale. (4)

• Și încă una: Bill Gates este finanţator principal al democraţilor americani, cei care fac cel mai pe față jocurile Deep State…

Citeste si: 27 de morți, unii arși de vii în atacurile jihadiștlor asupra satelor predominant creștine din Mali

(text preluat și adaptat)

Referințe:

1. ID2020 and partners launch program to provide digital ID with vaccines, https://www.biometricupdate.com/…/id2020-and-partners-launc…
2. Professor Didier Raoult Releases the Results of a New Hydroxychloroquine Treatment Study on 1061 Patients, https://www.paulcraigroberts.org/…/professor-didier-raoult…/
3. Interdiction de l’hydroxychloroquine par l’Oms : “Nous continuons à traiter nos patients avec…”(Dr. Raoult), https://senego.com/interdiction-de-lhydroxychloroquine-par-…
4. Blaylock: Face Masks Pose Serious Risks To The Healthy, https://technocracy.news/blaylock-face-masks-pose-serious-r…

Despre Info Crestin News

Leave a Reply