Quantcast
Catolicii tradiționali vânati de FBI pentru că nu vor accepta niciodată moralitatea păgână a stângii – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Catolicii tradiționali vânati de FBI pentru că nu vor accepta niciodată moralitatea păgână a stângii

FBI-ul nu este cu adevărat îngrijorat de „supremația albă” în rândul catolicilor, ci de moralitatea catolică tradițională.

Se pare că memoriul FBI care îi viza pe catolici ca potențiali teroriști naționali nu era limitat la „un singur birou de teren”, așa cum a susținut luna trecută directorul FBI, Christopher Wray, sub jurământ în fața Congresului. Pe lângă biroul din Richmond, Virginia, au fost implicate și birourile din Los Angeles și Portland ale agenției, informează The Federalist.

Memorandumul, care a fost dezvăluit la începutul acestui an, a identificat ceea ce a numit „catolicii radicali-tradiționaliști” care frecventează parohii care oferă slujba în latină, despre care FBI-ul pare să creadă că sunt focare de „extremiști violenți motivați din punct de vedere rasial sau etnic”.

Oricât de scandalos ar fi fost ca FBI să încerce să monitorizeze, să supravegheze și să investigheze cetățeni americani pe baza religiei lor, se pare că a fost un efort coordonat – un efort în legătură cu care Wray a mințit Congresul, conform unui memorandum recent, obținut de republicanii din Camera Reprezentanților după luni de obstrucționare din partea FBI.

Lăsând la o parte pretextul absurd că parohiile catolice tradiționaliste sunt surse de „supremație albă” și de potențial terorist, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că FBI-ul i-ar viza pe catolicii care participă la Liturghia Latină.

De ce? Pentru că FBI a devenit un instrument al regimului permanent de la Washington, care nu va tolera nicio rezistență la ideologia lor – o ideologie înțeleasă cel mai bine ca moralitate păgână. Avortul, ideologia de gen și, în special, rasismul subînvelit al teoriei rasiale critice sunt considerate sacre de către regim. Catolicii tradiționali – sau „catolicii radicali-tradiționaliști” în limbajul FBI – se opun acestor lucruri și nu le vor accepta niciodată.

Acesta este adevăratul motiv pentru care FBI-ul îi viza pe catolici. Nu a avut nimic de-a face cu presupusa amenințare a „supremației albe”, așa cum se susținea în memorandumul dezvăluit. Oricine are o minimă familiaritate cu parohiile cu slujbă în limba latină știe că acestea sunt cam ultimul loc din America unde este posibil să întâlnești supremația albilor.

Motivul este că americanii catolici care participă la slujba în latină tind să ia în serios învățăturile Bisericii Catolice. Spre deosebire de politicienii catolici democrat-catolici presupus „devotați”, printre care președintele Joe Biden și fosta președintă a Camerei Reprezentanților Nancy Pelosi, catolicii care participă la slujba de Liturghie latină se opun avortului, căsătoriilor gay, transgender și rasismului sub masca CRT.

Ei se opun acestor lucruri nu pentru că sunt de dreapta politică, ci pentru că acceptă învățăturile Bisericii Catolice cu privire la căsătorie și homosexualitate, precum și doctrina Imago Dei, conform căreia toți oamenii sunt creați după chipul lui Dumnezeu, indiferent de rasă sau sex, și, prin urmare, toți sunt egali în ochii lui Dumnezeu. Această doctrină, apropo, este unul dintre pilonii civilizației occidentale, fără de care întregul nostru sistem de autoguvernare constituțională s-ar prăbuși.

De fapt, tocmai această doctrină este cea care jignește atât de mult FBI-ul și regimul pe care îl servește. Divizarea oamenilor în funcție de caracteristici imuabile și neselectate, cum ar fi rasa sau sexul, este ceea ce vrea să facă stânga politică. Este ceea ce determină obsesia stângii pentru culoarea pielii și așa-numita identitate de gen.

În loc de o republică de cetățeni liberi și egali, regimul dorește o colecție de grupuri favorizate și defavorizate pe care să le conducă, punându-le unele împotriva altora în timp ce distribuie recompense și pedepse pe baza presupuselor vinovății și nemulțumiri.

Catolicii credincioși nu vor accepta niciodată acest lucru. Nu vor accepta nici avortul ca un drept fundamental care le învinge pe toate celelalte, sau castrarea și sterilizarea copiilor în numele transgender. Catolicii care acceptă și se supun învățăturilor Bisericii cu privire la sexualitatea umană, la demnitatea și drepturile celor nenăscuți și la egalitatea tuturor oamenilor în fața lui Dumnezeu – învățături care sunt neschimbate și neschimbabile – nu se vor supune niciodată regimului și nu vor adopta niciodată moralitatea sa păgână.

Înțelegând acest lucru din această perspectivă, FBI-ul are dreptate să îi trateze pe catolicii tradiționali ca pe o amenințare. Dacă scopul tău este de a forța țara să accepte avortul, transgenderismul sau esențialismul rasial, atunci da, catolicii – în special cei care participă la slujba în latină – vor fi o problemă pentru tine. Veți dori să fiți cu ochii pe ei, poate să vă infiltrați în parohiile lor cu informatori și spioni. Poate să le ascultați telefoanele. Poate mai mult.

Pentru a reuși acest lucru sub pretextul unei investigații legitime de aplicare a legii federale, ar trebui să pretinzi că o faci de teama „supremației albe”, pe care Biden însuși a numit-o ca fiind amenințarea nr. 1 cu care se confruntă America în prezent. Ce scuză mai bună ar putea avea FBI-ul pentru a monitoriza creștinii decât oprirea supremației albilor de a lansa atacuri teroriste?

Trei birouri de teren ale FBI au fost implicate în redactarea acestui memorandum. Câte sute de agenți și supervizori FBI au participat la elaborarea acestuia? Câți l-au văzut? Acestea sunt întrebări la care Wray va trebui să răspundă. Dar nu va trebui să ne spună de ce a făcut FBI-ul acest lucru în primul rând. Noi știm deja.

Sursa:  Tribuna.US

Despre Info Crestin News

Leave a Reply