Quantcast
Cautam crestini voluntari pentru colectarea a 2% copii bolnavi de cancer si leucemie – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Cautam crestini voluntari pentru colectarea a 2% copii bolnavi de cancer si leucemie

Asociatia umanitara crestina Misiunea Speranta pentru Romania (detinatoarea site-ului www.slujirecrestina.ro) este in cautarea de crestini voluntari care sa colecteze directionarea a 2% din impozitul pe venit catre copii bolnavi de cancer si leucemie de care se ocupa asociatia noastra. Suntem de cautare de crestini voluntari la nivel national. Voluntariatul se poate face atat pe teren cat si in mediul online.

In mediul online facem un apel la toti bloggerii crestini sau la toate persoanele care cunosc detinatori de site-uri, sa scrie articole despre donarea a 2% din impozitul pe venit catre copii bolnavi de cancer si leucemie de care se ocupa Speranta pentru Romania. In felul acesta, ne veti ajuta ca sa fim cat mai vizibil in mediul online in acest domeniu. Campania concreta pentru directionarea a 2% din impozitul pe venit va incepe la inceputul anului viitor. Insa pana atunci avem nevoie de mediatizare si de a ne face cunoscute cazurile umanitare in care ne implicam pentru ca fiecare donator de 2% sa stie unde se va folosi suma pe care o va dona prin 2%.

Pentru cei care doriti sa fiti voluntarii nostri, va rugam sa vorbiti prietenilor, cunoscutilor, rudelor, etc, despre copii bolnavi de cancer si leucemie de care ne ocupam. In mod special este vorba aici de Andrada Uskar, care are nevoie de 40 000 de euro pentru a putea trai. Fondurile care vor fi directionate catre noi prin donarea a 2% din impozitul pe venit vor fi folosite pentru salvarea ei. Mediatizati acest caz si spuneti-le cunoscutilor vostri ca prin directionarea a 2% din impozitul pe venit pot contribui la salvarea Andradei. In felul acesta veti pregati terenul pentru inceperea campaniei pentru directionarea a 2% pentru inceputul anului viitor.

Speranta pentru Romania va reveni spre finele anului cu un mesaj catre toti voluntarii nostri pentru campania de 2%, in care vom actualiza formularele de completat pentru contribuabili si toate detaliile necesare acestei campanii.

Va multumim ca sunteti partenerii nostri.

Echipa Speranta pentru Romania

Despre

Leave a Reply