Quantcast
Ce a descoperit o femeie ascuns într-o Biblie cumpărată la mâna a doua – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Ce a descoperit o femeie ascuns într-o Biblie cumpărată la mâna a doua

Marion Shurtleff a avut parte de şocul vieţii sale atunci când, frunzărind o Biblie cumpărată la mâna a doua, a descoperit o foaie de hârtie, ascunsă între Psalmi şi Proverbe.

Femeia de 75 de ani din California cumpărase o biblie la mâna a doua cu un singur motiv: vroia să descopere dacă traducerea diferea de cea pe care o avea acasă.

După ce a răsfoit Biblia cumpărată, Marion Shurtleff a descoperit o foaie de hârtie ascunsă între două Cărţi, Psalmi şi Proverbe. Au trecut două luni până când curiozitatea femeii a fost stârnită şi a scos hârtia îngălbenită din interiorul cărţii. Nu mică i-a fost uimirea atunci când a desfăcut foaia de hârtie şi a văzut scris numele său şi şi-a recunoscut scrisul.

De necrezut, hârtia uitată în Biblia cumpărată de femeie era un eseu pe care îl scrisese la 10 ani, atunci când locuia în Kentucky, la peste 3000 de km depărtare. Fusese scris pentru a câştiga o medalie de Cercetaşi şi spunea, în mare: “Fii bun cu animalele. Nu călca pe iarbă. Nu rupe florile”.

“Am început să tremur, am plâns, mi s-a făcut pielea de găină”, spune femeia de 75 de ani, citată de CBS.

“Cum a ajuns aici? Cred că e o legătură cu persoana care a păstrat-o. Cine ar păstra-o? Poate că mi-a fost trimisă cu un motiv”, spune Marion Shurtfleff, care acum a luat legătura cu librăria de unde a cumpărat Biblia, pentru a aflat cine e fostul proprietar.

www.realitatea.net

Despre

Leave a Reply