Quantcast
Ce mai declara Occidentul, despre vanatoarea de crestini, a islamistilor fundamentalisti – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Ce mai declara Occidentul, despre vanatoarea de crestini, a islamistilor fundamentalisti

Prințul Charles a avertizat asupra unuia dintre cele mai mari schimburi de populație din timpurile moderne (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). “Mi se pare că nu putem ignora faptul că creștinii din Orientul Mijlociu sunt tot mai vizati, în mod deliberat, de către militanții islamiști fundamentaliști”.

Cu toții pierdem ceva extrem de prețios și irecuperabil, atunci când o astfel de tradiție bogată, datand din urma cu 2000 de ani, începe să dispară.

Printul Charles nu este, insa, singurul. Unii politicieni britanici au ajuns si ei la aceeași concluzie. Baroneasa Sayeeda Warsi, un membru al cabinetului Musulman Britanic, a declarat recent, la Universitatea Georgetown: “Peste tot în lume, oamenii sunt vanati si alungati pur si simplu pentru credința pe care o au… Crestinii din Orientul Mijlociu sunt înrădăcinati în societățile lor, in adoptarea și chiar modelarea obiceiurile locale. Cu toate acestea, un exod în masă are loc, la scală biblică, în unele locuri existand pericolul real ca Creștinismul sa ajunga pe cale de disparitie”.

Cateva exemple de epurare religioasa: 600.000 de creștini au fost forțați să paraseasca Siria, intr-un numar similar Irakul, iar 100.000 Egiptul.

Confrom publcatiei Bisericii Ortodoxe Ruse, Pravmir, care citeaza Pantagraph, cu sediul in Washingtion, “islamiștii fac doar ceea ce au făcut întotdeauna de la moartea lui Mahomed, din 632 dupa Hristos. A existat o expansiune tot mai mare a Islamului, pana la punctul în care 25% din tarile lumii si 25% din populația lumii este musulmană. Islamiștii continuă să practice epurarea religioasa – în special în Orientul Mijlociu și Africa de Nord”, mai sustine publicatia.

www.lonews.ro

Despre

Leave a Reply