Quantcast
Ce se ascunde de fapt in spatele jocului Pokemon Go? Realitatea dureroasa care supune milioane de oameni (Video) – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Ce se ascunde de fapt in spatele jocului Pokemon Go? Realitatea dureroasa care supune milioane de oameni (Video)

Asculta informatia

Multi dintre noi vedem si nu intelegem succesul monumental pe care jocul Pokemon Go il are la nivel mondial, cucerind aproape toate categoriile de varsta.

Mass-media internationala a „explodat”, relatand zilnic cum milioane de jucatori din toate tarile de pe glob, descarca aplicatia, apoi ies in strada pentru a cauta „monstrii”.

Cu toate acestea exista o categorie de oameni care sunt consternati de acest trend al zilelor noastre si nu pot accepta in nici un fel aceasta „distractie” nociva atat din punct de vedere fizic (sunt relatate numeroase accidente cauzate de vanatoarea monstrilor) si mai ales mental/spiritual.

Intr-o lume in care nu avem timp sa iesim din casa sau din birouri pentru a da „o mana de ajutor” celor nevoiasi, unii isi rezerva ore intregi cutreierand prin coclauri in cautare de pokemoni.

In general crestinii au adoptat o pozitie contrara acestui joc, stiind ca aceasta de fapt ne „fura timpul” si reprezinta o capcana vicioasa in care nu trebuie sa cadem.

Suntem uimiti insa de cat de usor omenirea poate fi sedusa de perspectiva acestui tip de „distractie”, fara sa gandeasca de ceea ce se ascunde in spatele ei.

Realitatea este ca, daca analizam lucrurile, putem vedea cat de usor se poate „controla” vointa umana, pur și simplu apeland de exemplu la cele mai recente „tendinte la moda”.

Citeste mai mult pe: afirmativ.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply