Quantcast
Ce se întâmplă când manualele copiilor noştri sunt scrise de activiştii LGBT? – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Ce se întâmplă când manualele copiilor noştri sunt scrise de activiştii LGBT?

Prin vocea activiştilor LGBT se fac auzite din ce în ce mai multe propuneri cu privire la introducerea educației sexuale ca disciplină obligatorie in scolile din Romania. Oare despre ce fel de educație sexuală este vorba ?

Este vorba despre o educație de tip nou, bazată pe Ideologia Gender (a „genului” sau a „egalității de gen”), având drept scop formarea „omului nou”, care să își aleagă orientarea sexuală (genul) după cum voiește, în concordanță sau nu cu sexul biologic, și pe care să și-o trăiască în mod liber și „fericit”, fără constrângerea vreunei norme morale, începând din copilărie.

Citeste si: USR sustinatorii IMORALITATII insistă ca educaţia sexuală să se facă FĂRĂ acordul părinţilor

Educația Gender vrea să transforme însăși natura sexualității umane: identitatea sexuală nu mai este dată de faptul de a fi bărbat sau femeie, ci este înlocuită de „orientarea sexuală”, care poate să fie heterosexuală (către o persoană de sex opus), homosexuală (către o persoană de același sex), bisexuală sau transsexuală. În unele ţări din Uniunea Europeană copiii învață la grădiniță și la școală că toate orientările sexuale sunt permise, că ele sunt „egale”.

Se promovează în mod deschis homosexualitatea, deoarece Ideologia Gender consideră că trebuie „depășită” predilecția socială pentru heterosexualitate (sexualitatea normală), pe care o denunță drept „cauza oprimării femeii și a minorităților sexuale”.

DUMNEAVOASTRĂ CE DORIȚI SĂ ÎNVEȚE COPIII LA SCOALĂ ?

Citeste si: Educatia SEXUALA: Lectii de masturbare pentru copiii din scoala primara

Despre Info Crestin News

Leave a Reply