Quantcast
Video: Cel mai tânăr pastor penticostal din lume, un băiat de 11 ani – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Video: Cel mai tânăr pastor penticostal din lume, un băiat de 11 ani

Un băiat de 11 ani ani a devenit cel mai tânăr pastor creștin din lume, fiind ales ca pastor senior al unei biserici penticostale din Maryland, Statele Unite ale Americii.

Băiatul, cu numele de Ezechiel Stoddard, predică de la vârsta de șapte ani. La o vârstă când la majoritatea copiilor le place să se joace jocuri de acțiune sau să vizioneze desene animate, Ezechiel Stoddard este dedicat să predice unei biserici din Maryland.

“Indiferent de vârstă, dacă poți să predici, ai permisiunea să o faci. Ceea ce contează este ce ai de spus şi în ce măsură te-a chemat Dumnezeu”, a declarat pastorul entuziast pentru Washington Post.

Cu toate acestea, numirea acestui predicator tânăr ca și pastor senior are efecte profunde în rândul credincioşilor din biserică, care pun la îndoială vârsta, pe motivul că a fi pastor implică o anumită maturitate, aşa cum nu poți fi doctor sau avocat la 11 ani.

Stiri Crestine.ro

Despre

Leave a Reply