Quantcast
“Celebrate” – Peniel Cluj-Napoca – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

“Celebrate” – Peniel Cluj-Napoca

niixp7r07e

Te invitam la Peniel!
Mai sunt aproximativ doua saptamani pana la conferinta Peniel de la Cluj. Anticipam cu nerabdare timpul pe care il vom petrece impreuna, cu speranta ca Dumnezeu Isi va proslavi Numele si de data aceasta.

Pe 1-2 mai, veti avea ocazia sa participati la 4 sesiuni principale, la unul din cele 10 seminarii paralele care se vor oferi in prima zi, la concertul Not an idol, la maratonul de inchinare necurmata din perioada celor doua zile, dar si sa va implicati in cele 4 proiecte pe care le vom prezenta la conferinta.

 

Va retinem atentia cu urmatoarele:
1. In cazul in care nu ati facut-o deja, pentru a participa la conferinta, va rugam sa va inscrieti cat mai repede aici: peniel.ro/inscrieri. Apreciem colaborarea voastre inclusiv in ce priveste achitarea contributiei in avans. Dacă aveti nelamuriri legate de inscriere, va rugam sa luati legatura cu Delia Sofronie la: delisofronie@gmail.com sau tel. 0721-031.198.
2. Echipele de inchinare care mai doresc sa slujeasca la maratonul non-stop de rugaciune, lauda si adorare din perioada celor doua zile de conferinta sunt rugate sa ia legatura cu Cristi Borz la: cristiborz@gmail.com; 0723-651.091, 0745-651.091.
3. Pentru informatii legate de cazare, va rugam sa luati legatura cu Dennis Lungla: lungu1992@gmail.com; 0753-874.210.
4. Receptia va incepe vineri, 1 mai, incepand cu orele 9:00! Va rugam sa veniti mai devreme ca sa putem intra cu totii in sala si sa incepem sesiunea la timp.
5. Haideti ca in urmatoarele doua zile de marti sa postim si sa ne rugam impreuna ca Dumnezeu sa lucreze intr-un mod deosebit la aceasta intalnire!

Despre

Leave a Reply