Quantcast
Celebrul actor Chuck Norris a devenit pastor. Acum se luptă să câștige suflete pentru Hristos! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Celebrul actor Chuck Norris a devenit pastor. Acum se luptă să câștige suflete pentru Hristos!

Asculta informatia

Chuck Norris este cunoscut publicului din întreaga lume ca actor și expert în arte marțiale. Ceea ce însa publicul nu cunoștea până recent este faptul că Norris, împreuna cu soția sa, Gena O’Kelley , conduc o biserică evanghelică în Florida. Actorul s-a convertit la creștinism în urmă cu cinci ani, exprimându-și dorinta de a deveni pastor și de a câștiga suflete pentru împărăția lui Dumnezeu .

Cel care i-a vorbit despre dragostea lui Isus a fost tot un actor american, Stephen Baldwin. Ziarele spun că  Norris a petrecut mult timp cu Stephen și acesta ar fi motivul pentru care actorul s-a convertit la creștinism. În cursul acestui an e posibil ca Baldwin să fie numit reverend în cadrul Bisericii Baptiste.

Soția lui a avut , de asemenea, un rol esențial pentru ca Norris să-și formeze obiceiuri pioase, cum ar fi cititul regulat al Bibliei și rugăciunea, relateazăAcontecerCristiano.

“Ea citește Biblia în fiecare zi “, a declarat Norris despre soția sa. În cele din urmă , am început să studiem împreună Biblia. Odată ce am început , a devenit o obișnuință pentru amândoi. “

După cum el însusi recunoaște, deși a mers la biserică regulat și L-a acceptat pe Domnul ca un copil, Norris a simțit cu adevărat creșterea în credință atunci când a întâlnit-o pe soția lui, Gena .

afirmativ.com

Despre

Leave a Reply