Quantcast
Cercetătorii de la Oxford demontează manipularea globală: O treime dintre „MORȚII de COVID” au murit, de fapt, din alte cauze – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Cercetătorii de la Oxford demontează manipularea globală: O treime dintre „MORȚII de COVID” au murit, de fapt, din alte cauze

Cercetătorii de la Universitatea Oxford susțin că statistica morților provocate de noul coronavirus nu ar fi corectă. În urma analizei deceselor înregistrate în Marea Britanie, ei au concluzionat că în cazul a aproape o treime din victimele COVID înregistrate în iulie și august alta ar fi fost cauza morții, nu infecția cu SARS-CoV-2, notează The Telegraph, citat de Libertatea.

Comentând această știre, avocatul Gheorghe Piperea scrie pe pagina sa de Facebook următoarele:

„Cercetătorii englezi au descoperit apa caldă: o treime din cei care au părăsit această lume cu certificat de deces de covid au fost răpuși, de fapt, de alte boli. Eu zic să adâncească cercetarea. Poate ajung la cifra reală – 90%. Și poate demonstrează și “acuratețea” testelor PCR. Că deocamdată toată mascaradă are ca “temei” educated guess a “ielitelor” pandemice. Și să demonstreze, dacă nu cer prea mult, și “utilitatea” purtării măștilor. Că nocivitatea purtării lor e clară, mai ales la copiii de școală.

A, și să nu uit, poate stabilesc odată pentru totdeauna simptomele reale ale bolii, că zilnic se mai adaugă câte una – în curând, deștepții pandemici o să vadă și într-un pârț simptome de covid. Ce ne-am face noi fără cercetătorii englezi…”

Dacă cercetătorii de la Oxford au ajuns să declare oficial că o treime dintre cei declarați morți de Covid au murit, de fapt, din alte cauze, este clar că manipularea este mult mai groasă și că, poate nu sunt nici 90%  – după cum spune avocatul Piperea -, dar este posibil ca 70% dintre morții care aveau și infecția cu Coronavirus să fie puși forțat în statisticile oficiale ca MORT DE COVID, pentru a putea manipula lumea.

De ce oare? În acest caz mai putem avea încredere în OMS sau autoritățile medicale românești? Cine câștigă din această manipulare?

E limpede că Lumea nu este așa cum și-o imaginează naivii spălați pe creier de Televiziuni…

Sursa: https://daniel-roxin.ro/index.php/2020/09/22/cercetatorii-de-la-oxford/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply