Quantcast
Chile: Evanghelicii resping proiectul noii Constituții – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Chile: Evanghelicii resping proiectul noii Constituții

Platforma Națională Evanghelică, formată din mai multe grupuri de pastori și lideri evanghelici chilieni, a emis o declarație fermă cu privire la propunerea unei noi Constituții în Chile.

Ei spun că deși inițial schimbarea Constituției era necesară pentru a îmbunătăți multe aspecte sociale, se pare că de fapt schimbarea Constituției fost folosită de grupuri minoritare pentru a introduce ideologii extreme care nu reprezintă majoritatea și care „vor dezbina mai degrabă decât vor uni poporul din Chile, vor slăbi democrația și instituțiile care sunt necesare pentru a guverna o națiune în pace”.

Un aspect negativ este că „aceasta oferă naturii și animalelor simțitoare aceleași drepturi ca și ființelor umane, dar nu recunoaște dreptul ființei umane sau al copilului nenăscut, căruia îi lipsesc toate drepturile”, spune grupul evanghelic. Este eliminat dreptul părinților de a-și educa copii, iar familia naturală este înlocuită cu „familii în diferitele lor forme, expresii şi moduri de viaţă”.

Libertatea religioasă va fi limitată conform prevederilor acestei Constituții, care va include ideologia de gen, care se opune viziunii biblice asupra lumii.

Sursa: alfaomega.tv

Despre Info Crestin News

Leave a Reply