Quantcast
CHINA acuzată că a produs virusul COVID-19 ca armă biologică – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

CHINA acuzată că a produs virusul COVID-19 ca armă biologică

China, președintele Xi Jinping și alți oficiali chinezi au fost daţi în judecată la Curtea Penală Internațională de către fondatorul Freedom Watch, avocatul Larry Klayman, potrivit Business Today via ortodoxinfo.ro

Avocatul Larry Klayman susține că oficialii comuniști chinezi au dezvoltat coronavirusul și că l-au scăpat din laboratoarele lor, solicitând astfel despăgubiri de 20.000 de miliarde de dolari (20 de trilioane), ceea ce reprezintă o sumă mai mare decât PIB-ul Chinei, potrivit publicației Business Today.

Astfel, avocatul american Larry Klayman și grupul său de avocatură Freedom Watch, împreună cu compania Buzz Photos (Texas) au intentat un proces împotriva guvernului chinez, armatei chineze, institutului de virologie Wuhan, directorului Institutului de Virologie Wuhan, Shi Zhengli, și generalului major al armatei chineze, Chen Wei, acuzându-i de numărul de decese provocate de pandemie, de furnizare de material teroriștilor și de conspiraţie pentru a provoca suferința și moartea cetățenilor americani.

Citeste si: Bill Gates dă cărțile pe față. Ce se află în spatele COVID-19? „Există un scop…”

Reclamanții susțin că virusul a fost scăpat de la Institutul de Virologie Wuhan, fiind  „proiectat” de China pentru a ucide populațiile în masă. Armele biologice au fost scoase în afara legii în 1925 și, prin urmare, o astfel de armă biologică este o armă de distrugere în masă teroristă, a menționat avocatul.

Grupul american citează mai multe rapoarte media care au spus că a existat un singur laborator de microbiologie în China, care a gestionat viruși avansați precum noul coronavirus – în Wuhan. Pentru a acoperi dezastrul, susțin reclamanții, China a legat declarațiile privind coronavirusul de protocoalele de securitate națională.

Klayman și reclamanții au mai susținut că medicii și cercetătorii chinezi care au vorbit despre coronavirus și „au dat  alarma către lumea exterioară la nivel internațional” au fost reduşi la tăcere. Ei au adăugat că atât de mare a fost disperarea generalului maior Chen de a se salva de noul virus, încât și-a injectat personal și altor șase membri ai echipei sale un potențial vaccin care nu a fost încă testat.

Citeste si: CONEXIUNI APOCALIPTICE: Strategiea ocultă a SATANEI

De asemenea, reclamanţii au susținut că toți inculpații lucrează împreună pentru a perpetua „terorismul internațional”. Aceştia spun că , deși coronavirusul are  acțiune lentă și răspândire lentă pentru a fi folosit împotriva armatei unei țări, „a fost proiectat pentru a fi utilizat împotriva populației generale a uneia sau mai multor națiuni inamice percepute de China, cum ar fi Statele Unite.”

Despre Info Crestin News

Leave a Reply