China: Credincioşii sunt “luaţi” din cauza încercării de a participa la servicii de închinare – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
PersecutiiStiri externe

China: Credincioşii sunt “luaţi” din cauza încercării de a participa la servicii de închinare

Asculta informatia

Următorul fragment este o traducere din limba engleză a unui anunţ făcut de către Biserica “Shouwang” Beijing. Biserica a fost scoasă afară din propria clădire timp de un an de zile de către autorităţile guvernamentale şi a fost hărţuită de atunci. În fiecare duminică, credincioşii curajoşi încearcă să se întrunească în aer liber pentru slujbă şi sunt luaţi pentru interogatoriu de către poliţie, care, de asemenea,  urmăreşte şi vizitează casele membrilor bisericii care încearcă să ia parte la slujbe.

Dragi fraţi şi surori,

Pace în Domnul! În duminica precedentă am ţinut cea de-a 35-a slujbă de închinare în aer liber din acest an. Vremea rămâne însorită şi caldă. Din câte ştim, o soră a fost luată pentru a fi reţinută la un hotel vineri. Iar duminică dimineaţa, cel puţin douăzeci şi doi de credincioşi au fost luaţi din locaţiile din apropierea platformei pentru serviciul din aer liber. Aceştia au fost trimişi în trei secţii de poliţie diferite. Treisprezece credincioşi au fost eliberaţi până la amiază, iar restul au fost eliberaţi unul după altul până duminică seara, la ora 20:00.

Xie Min, maltratată în timpul reţinerii de duminica trecută, acum s-a mutat temporar cu o altă soră. Totuşi, după ce Xie s-a mutat, ele au fost adesea hărţuite. Primeau vizitatori străini, iar numărul de telefon de domiciliu al gazdei chiar fusese postat pe pagina unui site care furniza informaţii de locuinţe. Protestăm ferm împotriva acestei hărţuiri. Fie ca Dumnezeu să îi mustre astfel încât aceştia să fie străpunşi de conştiinţă şi să vină la pocăinţă.

Aducem mulţumiri Dumnezeului nostru care ne întăreşte, astfel încât noi să nu ne plecăm în faţa puterilor care încearcă să controleze biserica. Acest lucru este cu adevărat un război spiritual, iar biserica noastră trebuie să lupte pentru a sta fermă în această generaţie, deci fiecare din noi trebuie să se alăture acestei bătălii. Fie ca întreaga biserică să se roage în unitate, ca Domnul să-Şi reverse Duhul Său, să ne reînvie, să ne dea credinţă şi tărie să luptăm în această bătăliei în unitate, şi să continue să ne călăuzească!

Credem că acest Dumnezeu în care ne încredem este Dumnezeul care stăpâneşte peste istoria omului, şi este Dumnezeul care susţine şi protejează Biserica Sa cu providenţă divină. Fie ca Dumnezeu să-Şi conduă Biserica Sa spre victorie, alături de El.

Fie ca pacea şi harul Domnului Isus Cristos, mila şi iubirea lui Dumnezeu Tatăl, şi mângâierea şi călăuzirea Duhului Sfânt, Mângâietorul, să fie cu fiecare frate şi soră din Biserica “Shouwang” şi cu toate bisericile care îşi amintesc de Biserica “Shouwang” în rugăciuni, de acum şi până în veac! Amin!

Biserica “Shouwang” Beijing

Persecution.org via Stiri Crestine.ro

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close