Quantcast
CHINA: Cum reușesc creștinii persecutați să reziste? – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

CHINA: Cum reușesc creștinii persecutați să reziste?

Asculta informatia

La puțin mai mult de o lună după ce noile Măsuri de la Beijing pentru Administrarea Serviciului de Informații Religioase pe Internet au intrat în vigoare la 1 martie, International Christian Concern sau ICC a intervievat un lider creștin persecutat dintr-o biserică din China folosind o aplicație criptată.

ICC a explicat că liderul bisericii, al cărui nume nu a fost prezentat din motive ușor de înțeles, a refuzat să închidă biserica din casă pentru a se alătura bisericii oficiale, aprobate de guvern. El a fost reținut de mai multe ori de autoritățile locale, care chiar au întrerupt apa și curentul electric la domiciliul său.

Chiar dacă toate activitățile religioase online neautorizate sunt interzise acum în China, un lider creștin chinez persecutat a spus că va continua să împărtășească Evanghelia prin intermediul rețelelor sociale oamenilor aflați în „libertate și bucurie” folosind aplicațiile criptate, în principal WeChat și Telegram, care este blocat în China. Pentru închinare, ei folosesc Zoom. Biserica din China continuă să facă actualizări pentru a spune lumii ce se întâmplă cu creștinii persecutați și au cerut tuturor să se roage pentru ei.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply