Quantcast
China dă semne de însănătoşire după epidemia de coronavirus: Peste 80% din pacienţii infectaţi s-au vindecat – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

China dă semne de însănătoşire după epidemia de coronavirus: Peste 80% din pacienţii infectaţi s-au vindecat

Asculta informatia

Fabricile din China vor să îşi reia activitatea după ce au fost închise din cauza COVID-19. Oficialii din Hubei au informat că ar putea renunţa la câteva restricţii de călătorie. Peste 80% din pacienţii cu noul coronavirus din China s-au vindecat şi au fost externaţi potrivit,zf.ro

China încearcă să îşi revină după criza de coronavirus. Fabricile vor să reia activitatea, iar oamenii din domeniul afacerilor se întorc la lucru după sărbătorile extinse de Noul An Chinezesc.

Citeste si: Pornografia și violența sexuală

Productivitatea din fabrici a fost la cel mai mic nivel în luna februarie, iar analiştii nu se aşteaptă ca lucrurile să se întoarcă la normal până în luna aprilie.

În Hubei, China, au fost confirmate ieri încă opt cazuri noi de COVID-19, fiind pentru prima oară când bilanţul creşte cu o singură cifră într-o zi.

Oficialii din provincial Hubei au anunţat că ar putea renunţa la câteva dintre restricţiile de călătorie şi că vor permite câtorva industrii să reia productivitatea în două dintre oraşele sale.

Citeste si: China refuză să-şi asume responsabilitatea pentru CORONAVIRUS

Numărul total de cazuri confirmate în China a ajuns la 80.793. Până marţi, peste 62.000 de persoane s-au însănătoşit şi au fost externate din spital, o rată de peste 80%.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply