Quantcast
China îndoctrinează copiii, învățându-i că creștinismul este un „cult rău” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

China îndoctrinează copiii, învățându-i că creștinismul este un „cult rău”

Asculta informatia

Regimul comunist chinez ia mai multe măsuri pentru a îndoctrina copiii mici pentru a se asigura că aceștia acceptă doar autoritatea morală a conducătorului comunist al țării Xi Jinping în locul lui Dumnezeu. Cultul personalității lui Xi Jinping este tot mai promovat de autoritățile comuniste, informează CBN.

Conform Regulamentului Regimului pentru Afaceri Religioase, școlarii sunt instruiți de ani de zile să raporteze poliției membrii familiei care susțin punctele de vedere creștine. Scolile depun mari eforturi pentru a „îngriji” tinerii din China pentru a avea „ideile și gândurile corecte” ancorate în ateism.

Copiii sunt educați după un manual numit „Morală și societate”, care vorbește mai mult despre Xie jiao, tradus „cult malefic”. Creștinismul este descris ca fiind „cult malefic”, iar Biblia și alte materiale creștine sunt considerate „marfă de contrabandă”.

Partidul Comunist Chinez se străduiește să elimine comunitatea credincioasă, deoarece este percepută ca o amenințare la adresa regimului Xi. Există mai mulți creștini în China decât membri ai Partidului Comunist, iar această realitate nu convine partidului.

Au fost instalate chiar camere de supraveghere în interiorul bisericilor. Serviciile de închinare pot fi conduse doar de pastori aprobați de guvern, iar finanțele bisericii sunt strict controlate de guvern.

China este clasată pe locul 17 în lista Open Doors pentru anul 2021 a țărilor în care creștinii suferă cea mai mare persecuție.

Sursa: CBN via alfaomega.tv

Despre Info Crestin News

Leave a Reply