Quantcast
CHINA: Protestele din Hong Kong zguduie guvernul sprijinit de Beijing – „Cantati aleluia Domnului!” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

CHINA: Protestele din Hong Kong zguduie guvernul sprijinit de Beijing – „Cantati aleluia Domnului!”

Mergem in Asia, unde liderul din Hong Kong bate in retragere din cauza protestelor de amploare din cauza legii extradarii in China. Oamenii sunt preocupati, deoarece China este determinata sa ia din drepturile la libertate din Hong Kong. Biserica si-a asumat un rol important, acela de a se impotrivi dictatorilor.

Potrivit legii extradarii, suspectii de crime sunt trimisi in China pentru efectuarea unei anchete, insa pare sa nu mai fie in vigoare. Protestele studentilor din Hong Kong impotriva dictaturii din Beijing a revenit la viata. Liderul Hong Kongului Carrie Lam si-a cerut iertare pentru legea extradarii care a aprins flacara protestelor, dar a spus ca nu isi va da demisia. Asta a avut loc dupa ce milioane de oameni au protestat impotriva a ceea ce ei au cosiderat o tentativa a Chinei de a eroda, in continuare, independenta lor. Pe vremea coloniei britanice, Hong Kong-ul a avut parte de libertate politica, religioasa si economica si a devenit una dintre cele mai importante puteri finaciare din lume. Cand Regatul Unit a predat Hong Kongul Chinei, in 1997, acele libertati ar fi trebuit sa fie protejate. Insa, localnicii considera legea extradarii ca fiind una din o serie de tentative de a le lua dreptul la libertate.

Citeste mai mult pe:  https://alfaomega.tv/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply