Quantcast
CHINA smulge CRUCILE de pe biserici,persecuta CRESTINII si ascunde adevarul despre COVID-19 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

CHINA smulge CRUCILE de pe biserici,persecuta CRESTINII si ascunde adevarul despre COVID-19

Beijingul încearcă să remodeleze creștinismul într-o imagine proprie. Vrea să-i infuzeze „caracteristici chinezești” comuniste. Inclusiv, firește, loialitatea față de partidul ateu relateaza,evz.ro

Un articol usturător la adresa puterii comuniste din China denunță faptul că autoritățile de la Beijing continuă să suprime religia, să persecute credincioșii și, în paralel, să ascundă adevărul despre pandemia Covid-19.

Citeste si: Apocalipsa este aproape! Mancare din bebelusi avortati,delicatesa pentru bogatanii chinezi

Faptul că, arată articolul, guvernul chinez nu este represiv doar în timpul crizelor de sănătate, nu trebuie să mai mire pe nimeni. Partidul Comunist Chinez își tratează mereu populația în acest fel.

O întreagă mașinărie de supraveghere și de control statal este pusă în funcțiune.

În paralel cu criza sanitară, creștinii și alte minorități religioase sunt supuse unei continuie hărțuiri. Autoritățile nu ezită să se dedea la acte barbare, cum ar fi dărâmarea crucilor de pe biserici sau distrugerea lăcașurilor de cult.

„China raportează acum aproape zero cazuri noi de COVID-19 în Wuhan, epicentrul noului focar de coronavirus. Această ultimă afirmație vine în urma unui șir de alte rapoarte pozitive, care îi determină pe mulți să preamărească măsurile drastice de izolare întreprinse de China și să o dea ca exemplu a unei țări care luptă cu succes împotriva coronavirusului.

Citeste si: Fete creştine, cu vârste între 9 şi 16 ani, scoase la licitaţie ca „sclave sexuale” în Orient

Lăsând cifrele la o parte – ele însele dubioase, provenite de la un guvern care a mințit despre criză – cei care laudă acțiunea Partidului Comunist Chinez nu menționează adesea suprimarea brutală a informațiilor și utilizarea controlului statal comunist de supraveghere în combaterea virusului”.

Un articol The Daily Signal, preluat de tribuna.us.

Partidul Comunist Chinez, potrivit Financial Times, a făcut acest lucru prin „monitorizarea atentă a telefoanelor oamenilor, folosind sute de milioane de camere de supraveghere cu recunoaștere facială și obligând oamenii să verifice și să raporteze temperatura corpului și starea medicală”.

„Coronavirusul a expus guvernanța autoritară a Chinei întregii lumi, dar Occidentul nu ar trebui să fie surprins de asta. Partidul Comunist Chinez nu este represiv doar în timpul crizelor de sănătate; guvernul chinez își tratează oamenii în acest fel tot timpul”.

Un grup țintă al acestui guvern opresiv este cel al minorităților religioase din China, pentru care nimic nu e nou.

Citeste si: Educatia SEXUALA: Lectii de masturbare pentru copiii din scoala primara

„Au îndurat hărțuirea tiranică a regimului timp de zeci de ani – hărțuire care continuă chiar și pe fondul acestei crize de sănătate publică. Filozofia de guvernare continuă să fie prezentă în tratamentul brutal al regimului față de libertatea presei și libertatea religioasă”.

Citeste mai departe aici

Despre Info Crestin News

Leave a Reply