Quantcast
Christine Caine: Bisericile au înlocuit rugăciunea cu aparatele de fum – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Christine Caine: Bisericile au înlocuit rugăciunea cu aparatele de fum

Învățătoarea de Școală Biblică, Christine Caine a condamnat Biserica modernă pentru că și-a concentrat atenția asupra a fi „cool” în loc de sfințenie și a avertizat că dacă Trupul lui Hristos nu se întoarce la „dreptate, bucurie și pace”, trezirea spirituală nu se va întâmpla niciodată.

Caine, autorul bestsellerului și fondatorul campaniei A21, a participat miercuri la un eveniment Q&A din 2020: Un eveniment al primăriei virtuale axat pe temele: rugăciunea și trezirea spirituală alături de pastorul Jon Tyson și autorul Corey Russell.

Deschizând sesiunea, vorbitorul și autorul australian a precizats că, deoarece Biserica s-a „speriat atât de mult de emoționabilitate”, rugăciunea s-a dus la „subsol cu bunicile”.

„Acolo am pus-o și sunt într-o campanie pentru a scoate rugăciunea din subsol și a o pune pe amvon, în față și în centrul bisericii”, a declarat ea.

„Ne-am cam jenat pentru că, în răceala noastră, între blugii skinny și tatuaje, secțiunea de lumină frumoasă și camere, ne-am gândit că: „rugăciunea nu este mișto, rugăciunea este jenantă. O mașină de fum va face treaba. Și ceea ce am descoperit este că mașinile de fum nu au salvat pe nimeni. Uită-te la mizeria din lume.

”„În loc să fim în lume, dar să nu aparținem ei, am devenit parte din ea și nu mai suntem doar în ea. Astfel, provocarea este că nu ai putere, iar puterea vine prin rugăciunea mijlocitoare”, a spus ea.Caine a cerut bisericilor să scoată „rugăciunea din subsol” și să o pună „în față și în centru”, adăugând:

„Arătați o lume pierdută și pe moarte și o lume religioasă. Nu-mi pasă dacă nu credeți că sunt mișto. Sunt complet dependent de Dumnezeu.”

Problema cu Biserica modernă este că nu este suficient de „disperată” după rugăciune și nu poate conștientiza importanța rugăciunii, a spus Caine.„Uită-te la anul 2020”, a subliniat ea.

„Politica nu ne-a salvat, profesia medicală nu ne-a salvat, știința nu ne-a salvat. … Îmi plac toate aceste lucruri, dar avem nevoie să ne întoarcem la vechile învățături.”„Disperarea te va face să te chinui într-un mod în care nici măcar nu ai știut că există. Cred că trebuie să devenim din nou dependenți de rugăciune.”

Biserica este atât de ocupată „punând în centru oamenii” în locul Duhului Sfânt, încât nu se poate concentra pe rugăciune și pocăință. Ori de câte ori Domnul intervine, este „prefațat de rugăciune și pocăință”, care reiese doar din dependența de Dumnezeu prin rugăciune, a explicat evanghelistul.„Anularea culturii încearcă să anuleze Biserica”, a spus ea.

„Nu părăsiți Biserica și nu învinuiți Biserica. Ceea ce trebuie să facem este să repunem în centru ei pe Duhul Sfânt, astfel încât El să poată face ceea ce numai El poate face, și anume să aducă convingere. ”„Bunătatea lui Dumnezeu ne îndeamnă la pocăință”, a subliniat Caine. „Odată ce vom ajunge în acel loc al pocăinței, vom vedea. Cred că semnele, minunile și renașterea vor izbucni, dar trebuie să se producă schimbări și în atitudinea noastră”.

Rugăciunea este ca un „mușchi” care trebuie folosit în permanență pentru a deveni mai puternic, a susținut evanghelista. Cu toate acestea, mulți creștini pur și simplu nu se roagă.„Avem o întreagă generație care știe să se comercializeze singuri, dar ei nu sunt marcați”, a spus ea. „Dacă nu ești marcat de Dumnezeu în cămăruța de rugăciune, nu vei vedea niciodată pe Dumnezeu deschizând ușile. … Dumnezeu deschide uși pe care nimeni nu le poate deschide și vei simți asta în cămăruța ta de rugăciune.

”Când a fost întrebată ce „împiedică” revărsarea Duhului Sfânt chiar acum, Caine a spus că mulți lideri creștini sunt „atât de obsedați” de „obținerea de aprecieri și obținerea de click-uri” încât nu mai vor să devină asemenea lui Hristos.

„Am uitat lucruri precum sfințirea, brusc nu prețuim lucrurile care sunt esențiale pentru credința creștină precum sfințenia, sfințirea, fiind umplute cu Duhul Sfânt”, a spus ea. „Asemănarea cu Hristos este ceea ce trebuie să urmăresc mai mult decât aprecierile pentru ceea ce postez”.

„Trebuie să conduc oamenii la Isus Hristos. Asta este chemarea mea pe acest pământ. Trebuie să mă îndrăgostesc de El. Dacă nu ești cu El, nu te poți îndrăgosti de El ”.Liderii creștini „trebuie să treacă prin a fi pescari de carieră”. Ei trebuie să își amintească că sunt chemați să „lase plasele și să-L urmeze”, a declarat ea.

Dacă Biserica dorește să reînvie, trebuie să arate „dreptate, bucurie și pace”, a spus Caine.„Dacă vrem să vedem trezire spirituală, trebuie să ne pese de neprihănire; trebuie să ne pese de bucurie; trebuie să ne pese de pace “, a spus ea. „Lui Isus îi pasă de dreptatea și sfințenia personală. … Dacă vrem să vedem revigorarea, trebuie să conteze pentru noi, așa cum ar conta pentru Dumnezeu.”

Prodocens Media

Despre Info Crestin News

Leave a Reply