Quantcast
Cinci misionari romani, victimele unui atentat terorist in Indonezia – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Cinci misionari romani, victimele unui atentat terorist in Indonezia

Asculta informatia

646x404

Biserica din Indonezia in care a avut loc atentatul in care a fost ranit Titel Maghiar

Cinci romani stabiliti in SUA plecati in Indonezia pentru o misiune crestin-umanitara au fost victimele unui atentat terorist pus la cale de extremisti musulmani. Patru dintre ei au fost raniti usor, dar al cincilea a intrat in coma, scrie ziare.com.

Atentatul a avut loc miercuri seara, in timpul unei intalniri organizate de crestini, scrie Adevarul.

Inainte de terminarea slujbei religioase, un barbat cu o bomba asupra lui a intrat in cladire, declansand-o. Totodata, un altul a aruncat un dispozitiv exploziv pe geam. Noua persoane au murit si 34 au fost ranite, informeaza sursa citata.

Patru dintre romani au fost raniti usor, dar Titel Maghiar a suferit rani grave, intrand in coma.

„Dupa o noapte ingrozitoare, in care un alt misionar aflat tot in coma a decedat, in urmatoarea zi, Titel a iesit din coma, a reusit sa raspunda la cateva intrebari dand din cap, fiind sedat mai apoi din cauza durerilor si testarilor care au urmat”, a declarat pentru Adevarul pastorul aradean Cristian Barbosu, care tine legatura cu grupul din Indonezia.

Conform ultimelor informatii, starea tanarului este stabila, dar vindecarea va mai dura, pentru ca el sufera si de diabet.

In varsta de 40 de ani, Titel Maghiar este originar din Cluj. In 1987 el s-a stabilit impreuna cu familia in SUA.

Sursa foto: Adevarul via afirmativ.com

Despre

Leave a Reply