CIPUL E MAI APROAPE DECÂT VĂ IMAGINAȚI. TEHNOLOGIA ESTE DEJA DEZVOLTATĂ – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

CIPUL E MAI APROAPE DECÂT VĂ IMAGINAȚI. TEHNOLOGIA ESTE DEJA DEZVOLTATĂ

Asculta informatia

Ați fi de acord să vă implantați un microcip în corp? Aceasta este întrebarea pe care Microsoft și un grup de companii farmaceutice o pun. Microsoft lansează o inițiativă numită „ID2020”, un program destinat să ofere fiecărui om de pe planetă un ID digital, precum o amprentă digitală, pentru a menține conectarea tuturor.

CE ESTE ID2020? ID2020 Alliance este o inițiativă susținută de Bill Gates și are ca scop „obținerea de ID-uri digitale corecte”. Conform site-ului oficial ID2020, metodele actuale de identificare oficială sunt „arhaice” și nu sunt accesibile de toată lumea. După cum susține Alianța, metodele actuale de identificare digitală sunt ușor de difuzat, iar certificarea de identificare online corectă nu a devenit încă o realitate.

Citeste si: Tinerii cer Semnul Diavolului: A început moda implanturilor cu CIP-uri 

Întrucât companiile definesc acum cum arată un ID online oficial, corect, ID2020 încearcă să ajute la definirea care este un ID digital „bun”. Gates și Consiliul Alianței au o „marcă de certificare” pe care o acordă companiilor și tehnologiilor care îndeplinesc criteriile de a fi „bune” tehnologie digitală de identificare.

CARE ESTE CONEXIUNEA LA VACCINĂRI?

Ideea din spatele unora dintre cele mai controversate tehnologii ale ID2020 este un ID digital care poate fi implantat pe cineva sub formă de cip. În mod evident, aceasta este de a ajuta persoanele fără adăpost sau persoanele din țările în curs de dezvoltare, oferindu-le acces la identificarea bazată pe blocuri.

În teorie, practica ar avea persoanele care primesc vaccinuri gratuite prin fundația Bill Gates dacă au un implant de cip de identificare. La rândul lor, aceste implanturi vor purta date criptate, bazate pe blocuri, care permit accesul ușor la servicii pe care nu le puteți obține în mod normal fără un ID. De asemenea, ar putea ajuta lucrătorii sociali și cercetătorii să țină pasul cu cei care sunt la curent cu vaccinările.

Autor: Aleksa Agape

Sursa: www.aparatorul.md

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close