Quantcast
Ciuma MULTICOLORA avea planuri mari inca din anii 70 | Extrase din manifestul homosexual aparut in 1971 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Ciuma MULTICOLORA avea planuri mari inca din anii 70 | Extrase din manifestul homosexual aparut in 1971

 

 

Trebuie să urmărim desființarea familiei, astfel încât sistemul sexist, masculin supremațist să nu mai poată fi cultivat acolo. Acest lucru poate fi realizat numai prin eliminarea presiunilor sociale asupra bărbaților și femeilor pentru a se conforma unor roluri de gen definite strict.

Oprimarea homosexualilor începe în cea mai fundamentală unitate a societății, familia. alcătuit din omul responsabil, un sclav ca soția lui și copiii lor,prezentându-se ca modele ideale. Însăși forma de familie lucrează împotriva homosexualității.

Adevărul este că nu există diferențe sistematice dovedite între bărbați și femei, cu excepția celor evidente biologice. Genitalele și sistemele reproducătoare ale bărbaților și femeilor sunt diferite, iar unele alte caracteristici fizice, dar toate diferențele de temperament, aptitudini și așa mai departe, sunt rezultatul educației și al presiunilor sociale. Nu sunt înnăscute.

Sistemul actual cu rolul de gen “masculin” și “feminin” se bazează pe modul în care reproducerea a fost inițial organizată. Libertatea bărbaților față de sarcina fizică prelungită a copiilor le-a dat o poziție privilegiată, care a fost apoi întărită de o ideologie a superiorității masculine. Dar tehnologia a avansat acum într-o etapă în care sistemul de gen nu mai este necesar.

Reproducerea a fost lăsată complet în seama proceselor biologice necontrolate moștenite de la strămoșii noștri animale, dar știința modernă, prin scăderea drastică a mortalității infantile, a făcut ca femeile să nu aibă nevoie de mai mult de doi sau trei copii, în timp ce contraceptivele au făcut posibil controlul conștient a sarcinii și eliberarea sexualității din reproducere. Astăzi, alte progrese sunt în sensul de a face posibil ca femeile să fie complet eliberate de biologia lor prin intermediul dezvoltării uterului artificial. Femeile nu mai trebuie să fie împovărate cu producția de copii ca fiind principala lor sarcină în viață. și trebuie să fie mai puțin în viitor

Cultura sexistă conferă heterosexualilor privilegii care, ca și cele ale oricărei clase privilegiate, nu vor fi predate fără luptă, astfel încât toți cei care sunt asupriți de această cultură (femei și homosexuali) trebuie să se unească pentru a lupta. Sfârșitul culturii sexiste și al familiei va fi în beneficiul tuturor femeilor și al homosexualilor. Trebuie să lucrăm împreună cu femeile, deoarece oprimarea lor este oprimarea noastră și, lucrând împreună, putem să avansăm în ziua eliberării noastre comune.

Este deosebit de important ca copiii și tinerii să fie încurajați să-și dezvolte propriile talente și interese și să-și exprime individualitatea, mai degrabă decât să acționeze părți stereotipe străine de natura lor. De aceea, orice reformă pe care am putea-o exacerba dureros de la conducătorii noștri nu ar fi decât fragilă și vulnerabilă; de aceea, împreună cu mișcarea femeilor, trebuie să luptăm pentru ceva mai mult decât o reformă.

Doar reacționarii și conservatorii cred în ideea de “om natural”. Doar ceea ce este atât de diferit în ființele umane de restul regnului animal este “nefiresc”. Civilizația este, de fapt, evoluția noastră departe de limitările mediului natural și de controlul său tot mai complex. Nu este “natural” să călătoriți în avioane. Nu este “natural” să luați medicamente și să efectuați operații. Îmbrăcămintea și încălțămintea nu cresc pe copaci. Animalele nu-și gătesc mâncarea. Această evoluție este posibilă prin dezvoltarea tehnologiei – adică. toate acele instrumente și abilități care ne ajută să controlam mediul natural.

Adevărat, acestea au fost cu noi de-a lungul istoriei, dar umanitatea este în cele din urmă într-o poziție în care putem progresa dincolo de aceasta.Faptul că oamenii homosexuali observă că sunt diferiți de ceilalți bărbați și femei în situația familială, îi face să se simtă rușinați, vinovați de eșecuri. Câți dintre noi am îndrăznit cu sinceritate cu părinții noștri? Câți dintre noi am fost aruncați din case? Câți dintre noi am fost presați în căsătorie, trimiși la psihiatru, speriați de inerția sexuală, ostracizați, interziși, distruși emoțional – toate de părinții noștri? Toți am fost crescuți pentru a crede că familia este sursa fericirii și confortului nostru. Dar uitați-vă mai mult la familie. În cadrul micii unitati de familie, în care bărbatul dominant și femeia subjugată își cresc copiii pe cont propriu, toate atitudinile noastre față de sexualitate sunt învățate la o vârstă fragedă.

Aproape înainte de a putea vorbi, cu siguranță, înainte de a ne gândi la noi înșine, suntem învățați că există anumite atribute care sunt “feminine” și altele care sunt “masculine” și că acestea sunt date de Dumnezeu și neschimbate. Credințele învățate atât de tineri sunt foarte greu de schimbat; dar, de fapt, acestea sunt credințe false.

Cu alte cuvinte, această societate este sexistă, în care sexul biologic determină aproape tot ceea ce face un individ și cum o face; o situație în care bărbații sunt privilegiați, iar femeile sunt simpli adjuvanți de bărbați și obiecte pentru a fi folosite de ei, atât sexual, cât și în alt mod.

Din cauza familiei patriarhale, reformele nu sunt suficiente. Libertatea pentru oamenii homosexuali nu va fi niciodată câștigată definitiv până când toată lumea nu este liberă de jocurile cu rol sexist și regulile hetero-deturnate sexiste despre sexualitatea noastră. Și nu vom fi eliberați de aceasta atâta timp cât fiecare generație următoare este crescută în vechiul mod sexist în familia patriarhală.

Cu toate acestea, evoluția socială nu are loc automat odată cu progresul constant al tehnologiei, sistemul cu rol de gen și unitatea de familie construită în jurul ei nu va dispărea doar pentru că a încetat să mai fie necesară.

Gay arată calea. În unele moduri, noi suntem / pregătiți mai avansați decât heterosexualii. Suntem deja în afara familiei și deja am respins, în parte, cel puțin, rolurile “masculine” sau “feminine” pe care le-a creat societatea pentru noi. Într-o societate dominată de cultura sexistă, este foarte dificil, dacă nu chiar imposibil, ca bărbații și femeile heterosexuale să scape de structura riguroasă a rolului lor de gen și de rolurile de asupritor și oprimat.

CAMPANIE
Înainte de a putea crea noua societate a viitorului, trebuie să ne apăram interesele homosexuale aici și acum împotriva tuturor formelor de opresiune și victimizare.

Prin urmare, am redactat următoarea listă a cererilor imediate.
că orice discriminare împotriva homosexualilor, a bărbaților și a femeilor, prin lege, de către angajatori și de societate în general, ar trebui să se încheie.

ca toți oamenii care se simt atrasi de un membru al propriului sex să fie învățați că astfel de sentimente sunt perfect valabile.

că educația sexuală din școli nu mai este exclusiv heterosexuală.

ca psihiatrii să înceteze tratarea homosexualității ca și cum ar fi o boală, dând astfel oamenilor gay complexe de vinovăție fără sens.

că homosexualii sunt la fel de liberi din punct de vedere juridic să contacteze alte persoane gay, din anunțurile de ziare, pe străzi și prin orice alte mijloace ar dori ca și heterosexualii și că hărțuirea poliției ar trebui să înceteze chiar acum.

că angajatorii nu ar trebui să mai aibă dreptul de a discrimina împotriva oricărei persoane pe baza preferințelor lor sexuale.

că vârsta consimțământului pentru bărbații homosexuali să fie redusă la aceeași ca și pentru heterosexuali.

că homosexualii sunt liberi să se țină de mână și să se sărute în public, la fel ca și heterosexualii.”

https://sourcebooks.fordham.edu/pwh/glf-london.asp

Despre Info Crestin News

Leave a Reply