Clipuri șocante cu și despre SORINA în familia SĂCĂRIN: Dacă s-ar fi întâmplat în România, probabil ar fi fost luată de la familia Șărămăt

Asculta informatia

Timp de câteva luni, nu s-a mai auzit nimic despre Sorina, fetița adoptată forțat și „exportată” în SUA cu complicitatea aurotităților române și prin încălcarea legii.

Însă zilele acestea, pe o rețea de socializare pentru adolescenți, au apărut scurte videclipuri în care Sorina și sora ei de adopție, care este mai mare decât ea, afișează un comportament total nepotrivit pentru vârsta și statutul lor social: dansează cu gestul obscene și se prefac că fumează.

Imaginile i-au scandalizat deopotrivă pe românii de pe rețelele de socializare din America, precum și pe membrii familiei de plasament din Baia de Aramă, familia Șărămăt, care au crescut-o pe Sorina până la vârsta de opt ani.

Întrebarea care se pune este dacă părinții adoptivi ai Sorinei sunt de acord cu acest comportament al fetelor sau fetele și-au făcut de cap pe net fără știrea părinților. Se pare că, în acest caz, „capul răutăților”, cum se spune, ar fi sora adoptivă mai mare, care mai apare și în alte scurte videoclipuri cu gesturi violente și obscene. Mai mult, într-unul din filmulețe, fata cea mare a familiei Săcărin, familia de adopție a Sorinei, scrie pe postarea video că „s-a săturat de copiii născuți după 2010”, adăugând numele fratelui ei, Adam, și al surorii sale adoptive, Sorina.

Victor Dumitrică, avocatul familiei Șărămăt, care avea întâietate la adopția Sorinei și care a cerut în instanță anularea adopției internaționale, a scris pe Facebook că Sorina este astfel umilită chiar de sora ei mai mare, despre care familia adoptivă spunea că și-a dorit foarte mult să aibă o surioară.

Citeste mai departe pe: stiripentruviata.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 61