Quantcast
„Cluj-Napoca nu-i Sodoma”. Miting pentru Familie organizat de Comunitatea Identitară – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

„Cluj-Napoca nu-i Sodoma”. Miting pentru Familie organizat de Comunitatea Identitară

Asociația Comunitatea Identitară – România anunță organizarea Miting-ului pentru Familie ediția 2023, la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în data de 17 Iunie (sâmbătă), începând cu ora 12:00, în Piața Avram Iancu.

Manifestarea are drept scop afirmarea valorilor familiei naturale (singura familie adevărată) și a principiilor creștine.

”Considerăm că avem dreptul să trăim și să ne creștem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral. Străzile sunt ale noastre, ale oamenilor sănătoși, ele nu trebuie să devină spațiu de propaganda pentru sodomiți și neomarxiști. Nu tolerăm ca spațiul public să devină un loc unde manifestările obscene, anti-sociale și imorale să fie la ordinea zilei. Ne opunem categoric organizării, pentru al șaselea an, a paradei sodomiților la Cluj-Napoca, un prilej de a etala în fața copiilor frustrările sexuale ale unei minorități divorțate de realitate.

Așa-zisul „Cluj Pride” (mândria Clujului), care va avea loc în aceeași perioadă, nu e altceva decât cea mai mare rușine de care poate avea parte orașul nostru. Discernem un mare pericol pentru societatea românească în panta alunecoasă pe care o reprezintă ONG-urile sexo-marxiste și evenimentele pederaștilor, o pantă ce continuă cu legalizarea căsătoriei între persoane de același sex, apoi trece la permiterea adopțiilor de copii, urmează pervertirea minorilor prin introducerea „educației” sexuale în școli, pedepsirea penală a celor ce critică acest stil de viață degenerat și în cele din urmă, decriminalizarea pedofiliei. Toate acestea fac parte dintr-un plan de distrugere a familiei, celula de bază a neamului românesc.

Pe 17 Iunie, îi chemăm alături de noi în stradă pe toți românii ce țin la familie, la tradiție, la normalitate și la eternele valori creștine. Să luptăm împreună, uniți, pentru viitorul copiilor noștri, pentru libertatea și demnitatea noastră, pentru viitorul neamului românesc! Să demonstrăm că aici e un oraș creștin, Cluj-Napoca nu-i Sodoma!”, precizează organizatorii într-un comunicat de presă.

Cluj Pride

Tot în 17 iunie are loc marșul Cluj Pride, al comunității LGBTQ+, organizat de Asociația Pride România și Queer Sisterhood Cluj- Hilltop ORG, ”un moment de luptă și solidaritate pentru comunitatea LGBTQ+, oamenii marginalizați și excluși de sistemul heteronormativ opresiv”.
”Ne vom uni și vom lupta pentru a ne face auziți, și pentru a ne cere drepturile care ni se cuvin.
Tema din acest an va fi FAMILIA. Fie că vorbim de cupluri LGBTQIA+, de familii cu copii LGBTQIA+, sau de părinți LGBTQIA+, luptăm pentru recunoaștere și protecție legală pentru membrii comunității noastre.
Marsul Cluj Pride pe 17 iunie va fi un moment puternic de protest împotriva discriminării și violenței îndreptate împotriva membrilor comunității LGBTQ+. Marșul va da startul săptămânii Pride, și va fi organizat în Piața Unirii cu susținerea Transilvania International Film Festival (TIFF) care are loc în Piața Unirii în acea perioadă.
Săptămâna Pride, ce va urma, va fi o perioadă de rezistență culturală și politică, în care vom organiza evenimente menite să promoveze diversitatea și incluziunea, să educăm și să informăm societatea asupra problemelor și luptelor noastre.
Ne solidarizăm cu toți membrii comunității LGBTQ+ din Cluj și din întreaga lume, care suferă sub tirania homofobiei și transfobiei, și vă îndemnăm să vă alăturați luptei noastre.
Unirea și solidaritatea fac puterea!”, anunță organizatorii.

Radu Ștefan

Despre Info Crestin News

Leave a Reply