Quantcast
Columbia: Persecutarea unor familii indigene care nu renunta la credinta in Isus – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Columbia: Persecutarea unor familii indigene care nu renunta la credinta in Isus

Sapte familii crestine ale comunitatii indigene Arhuaco din Santa Marta (nordul Columbei), au fost stramutate din tara pentru ca au refuzat sa renunte la credinta lor in Isus.


Familiile s-au mutat intr-o locatie care nu a putut fi divulgata. In acest loc mai traiesc alte 23 de familii, care au fost la randul lor stramutate din tara in 2011, pentru ca au ales sa-L accepte pe Hristos ca Mantuitor.

In cele 30 de familii sunt aproape 300 de persoane, printre care si 150 de copii, 20 de adulti si 10 femei care au fost abandonate de sotii lor atunci cand acestea L-au urmat pe Isus.

Toate persoanele primesc asistenta medicala, a declarat Open Doors din SUA. O femeie care a vizitat comunitatea, a declarat ca autoritatile fac presiuni asupra tinerilor pentru a renunta la credinta lor in Isus, oferindu-le in schimb bani.

Columbia este clasata pe locul 35 in lista tarilor in care crestinii sunt persecutati, potrivit Open Doors via afirmativ.com

Despre

Leave a Reply