Quantcast
Concert Levi Weaver – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Concert Levi Weaver

Levi Weaver, cunoscutul artist independent din Statele Unite, va concerta în premieră în România, alături de Sergiu Mărgăian și SkyDive, la Timișoara (29 ianuarie 2015) și în Cluj Napoca (30 ianuarie 2015).
Levi Weaver este compozitor și muzician independent foarte talentat, multi-instrumentalist…
Genul muzical pe care îl descrie cel mai bine este folk-indie-rock. Este autor a 4 albume și a colaborat cu Imogen Heap.
Este subiectul a două filme documentare, care îl urmează în călătoria să prin viață, muzică și concerte. Originar din Forth North, Texas dar locuiește în Nashville, TS.
Mai multe despre Levi Weaver puteți găsi aici: http://leviweaver.com/
Sergiu Mărgăian este un artist independent, prezent în muzica românească din 2006, cunoscut cel mai bine ca lead vocal și chitară pentru formația rock alternativ Fitilul și Chibritul. Ultima apariție a fost în cadrul festivalului de muzică DrumFest 2014.
SkyDive e un sport extrem al spiritului, o forțare a limitelor impuse de confortul adoptat de oameni, atunci când poziția de spectator e considerată suficientă că să asigure trecerea cu succes prin viață. Eliberarea completă nu stă în găsirea echilibrului static, ci în absența lui. E senzația permanență de mișcare, pornită din dorință de a mai face ceva. Viața poate fi un salt din avion fără parașută, pentru că întâlnirea cu pământul e inevitabilă. Contează deci ce faci când ești în aer”. Detalii: http://www.skydive.ro/
Timișoara:
29 ianuarie, ora 20:00.
Adresa: Bulevardul Dr. Iosif Bulbuca, Nr. 15
Cladirea Centrului Crestin Aletheia
Intrare gratuită
Cluj-Napoca:
30 ianuarie, 19:00.
Complex Comercial Leul, et. 1
Cost bilet: 10 RON

Despre

Leave a Reply