Condamnată la 8 ani de închisoare și studiu biblic

Asculta informatia

După ce Cassandra Belle Tolley a pledat vinovată pentru conducerea în stare de ebrietate care a dus la rănirea gravă a două persoane, un judecător din Carolina de Sud a condamnat-o la 8 ani de închisoare, adăugând că trebuie să facă, de asemenea, un studiu biblic.
cassandra_tolley.Michael Nettles, judecător la Curtea de Justiție din Rock Hill, a obligat-o pe Cassandra Tolley să citească Cartea lui Iov din Vechiul Testament şi să scrie un rezumat. Este o cerință ciudată, conform experților în domeniu.
„În mod normal un judecător nu are autoritatea de a cere așa ceva, nu poți să adaugi în mod arbitrar ce vrei tu la o condamnare,” a declarat pentru presa locală Kenneth Geyns, profesor de drept la Universitatea din Carolina de Sud. Cu toatea astea, pedeapsa este acceptabilă în cazul în care pârâtul nu are obiecții.
Avocatul din oficiu a lui Tolley a declarat că este recunoscătoare judecătorului pentru această obligație și deja a început să studieze Biblia.
În noiembrie anul trecut, Tolley a condus pe partea greșită a drumului într-o noapte, ciocnindu-se cu o altă mașină și rănind grav doi bărbați. La momentul accidentului, nivelul de alcool în sânge al lui Tolley depășea de patru ori limita legală.
Cei care au fost prezenți când s-a dat verdictul sunt de părere că decizia judecătorului reflectă compasiune pentru Tolley, care după ani de zile de abuz, a devenit alcoolică.
Ea i-ar fi mărturisit unui pastor că o rudă o abuza fizic când era doar un copil. Iar când avea 11 ani, tot ruda aceea a turnat benzină pe ea și i-a dat foc. Cicatricile sunt vizibile pe fața ei.

semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *