Quantcast
CONEXIUNI APOCALIPTICE: Strategiea ocultă a SATANEI – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

CONEXIUNI APOCALIPTICE: Strategiea ocultă a SATANEI

Ne întrebăm de ce în jurul nostru… un torent de NUMERE – CNP, CARD, COD DE BARE, CODURI DIVERSE… Dar noi ne vom referi doar la acelea care vizează identitatea individului. De ce tendința aceasta  de a ne atribui numere, ca OMUL să devină un NUMĂR?

Fraților, este o strategie ocultă a satanei și sataniștilor care conduc planeta din umbră de a DEPERSONALIZA  OMUL, zidit după chipul CREATORULUI SĂU. CĂCI DUMNEZEU ESTE ÎNTREIT ÎN PERSOANE. AUZIȚI! ÎNTREIT ÎN PERSOANE! PERSOANA NU NUMĂRUL!!!!!!

Citeste si: VIDEO: Semnele venirii ANTIHRISTULUI ? Fecioara Maria apare deasupra Vaticanului.

NUMELE NUMERIC nu exprimă doar ideea mulțimii depersonalizate, ci totodată semnifică apartenența, conectarea omului la  un sistem, în cazul dat – a omului LA SISTEMUL FIAREI. De aceea, acordul nostru de azi, cu primele elemente ale viitoarei dictaturi antihristice înseamnă, conform APOCALIPSEI, închinare la FIARĂ, coparticipare la CONSTRUIREA ÎMPĂRĂȚIEI FIAREI, când oamenii se vor preface într-o BIOMASĂ depersonalizată, cibernetizată, ÎN BIOROBOȚI CU MICROCIPURI IMPLANTATE, ADICĂ PURTĂTORI AI NUMELOR NUMERICE IMPLANTATE SUB PIELE – vezi cartea TAINA FIAREI – 2007,  pag.27.

Creștinul ortodox care este de acord cu acest sistem se postează pe sine de partea DUȘMANILOR ORTODOXIEI și va deveni și el o fiară, un prigonitor al adevăraților creștini… De ce Antihristul este numit FIARĂ? Căci însușirea lui de căpătâi va fi CRUZIMEA DE FIARĂ. Iar omul care se va preda sistemului antihristic va deveni și el O FIARĂ, cu cruzime de fiară, cu fire de FIARĂ, un trădător, un turnător, care își va trăda semenii săi.

Spre IAD se îndreaptă omul contemporan și omenirea întreagă, adică spre depersonalizarea ființei umane prin ACCEPTAREA NOILOR DOCUMENTE DE IDENTITATE CU CIP, A IMPLANTULUI CU CIP SAU A GRAVĂRII PE FRUNTE SAU PE MĂNA DREAPTĂ CU LASER A NUMĂRULUI FIAREI 666.

Citeste si: COVID-19: Aproape 1.000 de noi morţi în Italia, un record pentru o singură zi într-o ţară

Aceasta înseamnă ștergerea peceții Sfântului Botez – Pecetea Darului Sfîntului Duh și golirea de harul dumnezeiesc, transformarea omului în rob al SATANEI. De aceea ne avertiza cu lacrimi de durere Pr. Justin Pârvu, considerând acceptul o primejdie duhovnicească ce duce la pierderea mântuirii, afirmând că ASISTĂM LA ÎMPINGEREA ÎN IAD A UNUI NEAM ÎNTREG DE 20 MILIOANE DE ORTODOCȘI.

Vedeți fraților, cum pecetea de care vorbește Cartea Apocalipsei – cap.13 este pecetea Satanei, care anulează, prin primirea ei de bună voie, pecetea Sfântului Duh de la Mirungere.

Vezi omule, cum vei deveni sclav al NOII ORDINI MONDIALE ANTIHRISTICE, cum te vei înrola în mulțimea sclavilor fără voință proprie, SCLAVIE CARE VA CONTINUA ȘI ÎN VEȘNICIE, UNDE VEI ARDE VEȘNIC ALĂTURI DE SPURCATUL ANTIHRIST ȘI DE SLUGILE LUI.

Și în contextul actual, numeroase voci și site-uri anunță că deja ELITELE au descoperit vaccinul împotriva COVID-19. CĂCI EI ATUNCI CÂND DECLANȘEAZĂ O CRIZĂ, AU ȘI SOLUȚIA… SOLUȚIA LOR DEMONICĂ. Vaccinul se numește mRNA1273, produs de MODERNA THERAPEUTICS și deja au început testarea lui pe primii indivizi. Unii monahi luminați de Dumnezeu susțin că vaccinul conține NANOTEHNOLOGIE DE CEA MAI NOUĂ GENERAȚIE, nanocipuri, adică cipuri foarte mici de dimensiunea 10 la minus 9 dintr-un metru, astfel că într-un cm cub de vaccin pot intra milioane de asemenea cipuri care ne vor INVADA CELULELE, cipuri care MODIFICĂ ARN-UL UMAN (m vine de la modify – a modifica, iar RNA este ARN-ul uman – așadar modify Ribo Nucleic Acid).

Citeste si: Bill Gates dă cărțile pe față. Ce se află în spatele COVID-19? „Există un scop…”

Vedeți fraților până unde merge viclenia slugilor lui ANTIHRIST, până la inocularea prin vaccin a nanocipului în corpul uman, transformându-l pe om într-un BIOROBOT, detectabil și dirijabil de la distanță prin satelit de către computerul FIARA de la Bruxelles și prin intermediul rețelei 5 G, care urmează a se legifera în mai toate statele lumii.

Vezi ce fel de moarte primești omule, prin VACCINARE… Și asta fiindcă trăiești departe de DUMNEZEU ȘI DE VIOA LUI.

Soluția este să refuzăm cu putere toate aceste LUCRĂRI SATANICEȘTI, cu prețul MARTIRIULUI. CU CURAJ, CREȘTINE, ca să moștenești VIAȚA VEȘNICĂ!!!!!

Sursa: romanortodox.info

Despre Info Crestin News

Leave a Reply