Tuesday , 17 May 2022

“Conflictul dintre Israel și Hamas anunță venirea lui Mesia” declară un rabin israelian

Asculta informatia

”Atunci voi turna peste casa lui David şi peste locuitorii Ierusalimului un duh de îndurare şi de rugăciune, şi îşi vor întoarce privirile spre Mine, pe care L-au străpuns. Îl vor plânge cum plânge cineva pe singurul lui fiu, şi-L vor plânge amarnic cum plânge cineva pe un întâi născut.”  Zaharia 12:10.


Acesta este unul din versetele pe care un rabin, șef al armatei israeliene, le-a postat pe contul său de Twitter.

Unii cred că rabinul-șef a publicat acest verset special pentru lupta care se dezlănțuie în Gaza și că lumea urlă împotriva Israelului. Un alt verset publicate este din Zaharia 12:9 unde se spune: “În ziua aceea, voi căuta să nimicesc toate neamurile care vor veni împotriva Ierusalimului.“ Rabinul a făcut această publicație pe Twitter la doar o zi după ce teroriștii Hamas au tras o racheta din Gaza împotriva Ierusalimului.

Situația din Gaza se pare că se înrăutățește. Israelul a autorizat trimiterea de 75.000 de rezerviști la granița cu Fâșia Gaza înainte de o incursiune iminentă la sol, în timp ce liderii mondiali, îndeamnă Israelul și Palestina să respecte dreptul internațional și să se asigure că viața civililor este protejată.

Astăzi, miercuri seara, de la ora 19.00 GMT (ora 21.00 ora Romaniei) întra în vigoare un acord de încetare a focului în Gaza, acord negociat de Egipt între Israel și Palestina, relateaza AFP.  Cu toate acestea, israelienii sunt datori să fie activi militar și să fie pregătiți să invadeze și să distrugă Hamas din Gaza.
Noteaza:Stiri Crestine.ro

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *