Quantcast
Connect-R sfatuieste tinerii sa caute definitia dragostei in Biblie – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Connect-R sfatuieste tinerii sa caute definitia dragostei in Biblie

Ma bucur ca am reusit ca pe strofa trei sa pun un cuvant. Macar daca se vor intreba pustii ce-i cu cuvantul acela, eu am castigat ceva”, a spus invitatul referitor la cuvantul “Corinteni”.

“Daca vor verifica, la 1 Corinteni 13 e cea mai frumoasa definitie a dragostei. As vrea ca macar pustii sa deschida putin 1 Corinteni 13, sa citeasca ceva de acolo”,
a spus invitatul.

Iata pasajul la care se refera Connect-R:

Chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti, si n-as avea dragoste, Sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor. Si chiar daca as avea darul proorociei, si as cunoaste toate tainele si toata stiinta; chiar daca as avea toata credinta asa incit sa mut si muntii, si n-as avea dragoste, nu Sunt nimic. Si chiar daca mi-as imparti toata averea pentru hrana saracilor, chiar daca mi-as da trupul sa fie ars, si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopere totul, crede totul, nadajduieste totul, sufere totul.

Despre

Un comentariu

  1. poate…1 Corinteni 13:1…la 1:13 scrie altceva.

Leave a Reply