Quantcast
Convertirea unei femei la creștinism atrage grave repercusiuni – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Convertirea unei femei la creștinism atrage grave repercusiuni

Convertirea unei femei la creștinism în Arabia Saudită a adus lovituri de bici și o sentință de închisoare pentru cei doi bărbați care au ajutat-o în convertirea ei.

Foto:http://4.bp.blogspot.com/-eHIpuLgui8g/ToDZ4rgqyDI/AAAAAAAAV6Q/hwDBggcEMcg/s1600/audi+woman+attends+a+traditional+Arda+dance%252C+or+War+dance%252C+during+the+Janadriyah+Festival+of+Heritage+and+Culture.jpgUn bărbat libanez a fost condamnat la 6 ani de închisoare și 300 de lovituri de bici pentru convertirea unei femei, iar un alt bărbat saudit a fost condamnat la 2 ani de închisoare și 200 de lovituri de bici, pentru că a ajutat-o să fugă din țară. Ambii au intentat recurs.

În Arabia Saudită, musulmanilor le este interzis să-și schimbe credința, lucru considerat drept apostazie. Propovăduirea altor religii sau practicarea lor este, de asemenea, interzisă. Judecătorii evaluează subiectiv cazurile, în funcţie de interpretarea pe care o dau legii Sharia și nu sunt legați de norme fixe, naţionale. Pedeapsa capitală sau cea fizică sunt legale, notează Huffington Post via semneletimpului.ro

Cazul acestei femei a ieșit la iveală anul trecut, când familia ei s-a plâns de faptul că niște colegi de la locul de muncă i-au spălat creierul și apoi au ajutat-o să părăsească țara cu acte false. În prezent, ea se află în azil, în Suedia.

Despre

Leave a Reply