Quantcast
COPIII CATOLICI OBLIGAŢI SĂ MEMOREZE CÂNTECE ISLAMICE PENTRU FESTIVALUL RAMADANULUI – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

COPIII CATOLICI OBLIGAŢI SĂ MEMOREZE CÂNTECE ISLAMICE PENTRU FESTIVALUL RAMADANULUI

Ei au fost forțați să înveţe cântece și au fost pedepsiți cei care au refuzat: “Ne îndreptam spre casă când a început brusc să cânte” Allah, Allah…”. Este mărturisirea unei mame. “A fost forţat să învățe asta la școală și a trebuit să-l cânte. A fost prea mult pentru mine!”, a comentat ea.

Profesorul a spus: “Dacă nu facem asta, va trebui să mergem la director și apoi o să primiţi o pedeapsă”, a recunoscut copilul după insistenţele mamei sale.

Timp de două luni a trebuit să repete melodiile. Mama elevului nu are nicio problemă cu ceilalți care își respectă religiile. “Am fost doar șocată că toți copiii au trebuit să se alăture celor de origine musulmană” a mai adăugat femeia.

Nu are nimic împotriva Festivalului musulman, dar fiecare elev ar trebui să aibă dreptul de a refuza. Dar situația de la școală era complet diferită. Profesorul de religie islamică a venit la copiii din clasă și a ordonat să învețe cântecele corespunzătoare pentru Festivalul încheierii Ramadanului, deoarece întreaga clasă trebuie să sărbătorească acest eveniment, titrează voiceofeurope.

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply