Quantcast
Copil supraviețuitor al cutremurului din Turcia: „O persoană îmbrăcată în alb m-a hrănit” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Copil supraviețuitor al cutremurului din Turcia: „O persoană îmbrăcată în alb m-a hrănit”

Un băiețel de 5 ani prins sub moloz a supraviețuit în mod miraculos cutremurului din Turcia . După ce a fost salvat, a surprins declarând: „ Un barbat in alb m-a hrănit ”.

O mărturie incredibilă care circulă pe rețelele de socializare analizează povestea miraculoasă de supraviețuire a unui băiețel de cinci ani care a fost salvat după ce a petrecut 192 de ore sub dărâmăturile cutremurului .

Sub interogatoriu, autoritățile l-au întrebat cum a supraviețuit atât de mult timp fără mâncare și apă. Răspunsul pe care le-a dat băiatul i-a lăsat mai mult decât surprinși. 

Potrivit organizației franceze SOS Cristianos de Oriente , băiatul a spus că un bărbat îmbrăcat în alb i-a oferit mâncare și apă și a dispărut.

Tweet-ul tradus spune: „Un băiețel de 5 ani salvat după ce a petrecut 192 de ore sub dărâmături mărturisește „că o persoană îmbrăcată în alb l-a hrănit, i-a adus apă, apoi a dispărut”.

Pe 6 februarie, un cutremur cu magnitudinea 7,8 a lovit Turcia și Siria , devastând milioane de oameni și ucigând aproximativ 45.000 de oameni. Șansele de a găsi viață în dărâmături sunt și mai reduse. Majoritatea deceselor sunt înregistrate pe pământul turc.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply