Quantcast
Video: CORONAVIRUS a fost profețit de către o femeie în anul 2019 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Video: CORONAVIRUS a fost profețit de către o femeie în anul 2019

Charlene, recent ai intervievat o femeie care a prevăzut o epidemie de coronavirus. Povestește-ne despre acest interviu.

Charlene Aaron: Da, Wendy, este pastorul Kadesha Jenkins din Carolina de Sud. Soțul ei este pastorul unei biserici mici din acel stat. În 13 martie 2019, acum un an, Dumnezeu i-a dat un cuvânt profetic despre această epidemie. Ascultați ce a spus în cadrul interviului.

Kadesha Jenkins: Va fi o epidemie, o boală. Da, Doamne! O boală care se va abate asupra oamenilor care s-au îndepărtat de Dumnezeu. Da, Doamne! Isuse! Va fi asemena unei epidemii, ca o gripă fatală, asemenea antraxului. Va fi o epidemie și va ucide mulți oameni.

Citeste si: Premierul bulgar: ”Nu pot închide bisericile! Eu sunt om credincios. De la această criză numai Dumnezeu ne poate scăpa!”

Aaron: Uimitor!

Wendy Griffith: Ai vorbit recent cu ea. După părerea ei, care este mesajul lui Dumnezeu pentru Biserică în acest moment?

Charlene Aaron: Ea crede că Dumnezeu spune Bisericii că trebuie să ne întoarcem la dragostea dintâi. Trebuie să facem ce ne promite Dumnezeu în 2 Cronici 7:14 ”… dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara.”

Wendy Griffith: Dumnezeu spune: ”Nu, Domnul Dumnezeu nu face nimic fără să-Şi descopere taina Sa slujitorilor Săi, prorocii.” Spui că ea a primit acel cuvânt în timp ce s-a rugat acum un an, așa-i

Charlene Aaron: În martie, 2019, acum un an… Nu-i așa că este uimitor? Când am întrebat-o ce a simțit când a văzut că această profeție s-a adeverit în timpul vieții ei, ea a spus că a simțit un îndemn de a se ruga mai mult pentru ca tot mai multe suflete să vină în Împărăție și pentru ca Biserica să se smerească, să se roage și să împlinească chemarea lui Dumnezeu.

Wendy Griffith: Charlene, te cunosc de 20 de ani și nu cunosc pe nimeni care se roagă așa cum te rogi tu. Te rog să te rogi pentru noi, pentru țara noastră, roagă-te pentru oprirea acestui coronavirus. Te rog!

Citeste si: Cristian Ionescu: Am bănuieli sa cred că această criză nu a venit din senin și cineva cu un scop sinistru a declanșat PANDEMIA.

Charlene Aaron: Da. Tată, Îți mulțumim pentru promisiunea din 2 Cronici 7:14. Ai pus acest mesaj pe inimile multor credincioși. Dacă ne vom smeri, începând cu Biserica, dacă ne vom smeri și ne vom ruga, dacă Te vom căuta, dacă ne vom ruga, dacă vom posti, dacă Te vom căuta și dacă Te vom iubi din toată inima, dacă ne vom abate de la căile rele, Doamne, dacă vom reveni la dragostea dintâi, ne rugăm la Domnul Isus, că în timp ce vom face toate astea, Tată, Tu ai promis că ne vei asculta și vei tămădui țara. Vei tămădui țara de acest Covid-19, de coronavirus, Doamne, în numele lui Isus. Amin!

Reportaj difuzat în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 820 – aprilie 2020. Aici găsești știri și reportaje din lumea creștină: https://alfaomega.tv/stiri

Despre Info Crestin News

Leave a Reply