Quantcast
CORONAVIRUS: Bill Gates si dorinta lui de a vaccina intrega lume – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

CORONAVIRUS: Bill Gates si dorinta lui de a vaccina intrega lume

Miliardarul Bill Gates, fondator al Microsoft, este de părere că lucrurile nu vor reveni la normal până când un vaccin nu va fi disponibil pentru întreaga lume potrivit,evz.ro

Fondatorul Microsoft şi filantropul Bill Gates consideră că viaţa va putea reveni pe deplin la normal doar după ce un vaccin împotriva noului coronavirus va fi disponibil la nivel global, scrie Foxbusiness.com.

Citeste si: Bill Gates dă cărțile pe față. Ce se află în spatele COVID-19? „Există un scop…”

Într-un interviu difuzat duminică de postul Fox News, Gates a subliniat că trebuie depuse eforturi imediate pentru dezvoltarea unui vaccin care să poată fi produs în ‘miliarde de doze’ cât mai curând posibil.

Ţările dezvoltate, precum Statele Unite, vor fi capabile să combată virusul mai devreme sau mai târziu, însă acesta trebuie învins la nivel global.

„Lucrurile nu se vor întoarce cu adevărat la normal până când nu vom avea un vaccin care să ajungă, practic, la întreaga lume”, a afirmat Gates la Fox News.

Citeste si: CHINA acuzată că a produs virusul COVID-19 ca armă biologică

Joi, Bill Gates a lansat un apel către guvernul american să înceapă construirea unor fabrici pentru cele mai promiţătoare vaccinuri candidat.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply