Quantcast
CORONAVIRUS: China mincinoasa sau americanii au inventat o teorie a conspirației?: Cifrele reale ale deceselor provocate de molimă – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

CORONAVIRUS: China mincinoasa sau americanii au inventat o teorie a conspirației?: Cifrele reale ale deceselor provocate de molimă

Pe fondul epidemiei de Coronavirus, au apărut numeroase păreri despre faptul că oficialii de la Beijing ascund intenţionat adevărul despre efectele virusului care a afectat planeta scrie,evz.ro

Daily Mail anunţă că dezinformarea guvernanţilor chinezi a fost demontată chiar de locuitorii unde ar fi fost raportat primul caz pozitiv de Covid-19, la Wuhan.

Locuitorii acestui oraş au făcut propriile calcule şi cred că până în prezent în Wuhan au murit cel puţin 42.000 conaţionali, în timp ce autorităţile susţin că la nivel naţional sunt 3.200.

Citeste si: Bill Gates dă cărțile pe față. Ce se află în spatele COVID-19? „Există un scop…”

Pe ce se bazează estimările acestora? Foarte simplu! Zilnic, oamenii din Wuhan primesc de la 7 firme de pompe funebre cel puţin 500 urne cu cenuşa celor dragi. Asta duce la o cifră macabră: 3.500 decese la fiecare 24 ore.

Celor care locuiesc în Hankou, Wuchang şi Hanyang li s-a spus că vor primi urnele înainte de 5 aprilie, ceea ce indică un număr şi mai mare de morţi din cauza Covid-19.

Ale informaţii indică faptul că locuitorii din Hankou au primit două transporturi de câte 5.000 urne în două zile.

Există şi norocoşi în Hubei, cea mai afectată provincie din China. Cei care au certificate verzi (testaţi negativ) au primit permisiunea să se deplaseze în afara focarului pentru prima dată de la 23 ianuarie.

Asta nu înseamnă că restricţiile cu privire la intrarea şi ieşirea în Wuhan au fost dezactivate. Ele rămân în vigoare cel puţin până la 8 aprilie.

Zhang, un locuitor din Wuhan care a acceptat să-şi spună doar prenumele a declarat că estimările cu privire la numărul mai mare de morţi pot fi reale, conform RFA: „Pot fi corecte pentru ca incineratoarele functioneaza nontop. Cum pot fi mai putini oameni care au murit?”

Citeste si: Se închid biserici, școli, afaceri. Nu și industria avortului

Un alt reziden din acelaşi oraş a spus: „Poate autorităţile publică treptat adevăratele cifre, intenţionat sau nu, astfel încât oamenii să accepte realitatea treptat.”

În acelaşi context, o sursă apropiată autorităţilor din Hubei a declarat că mulţi chinezi au murit în propriile case fără a fi oficial diagnosticaţi. Aceeaşi sursă estimează că nu este exagerat dacă se avansează un număr de 28.000 chinezi incineraţi în ultima lună.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply