Quantcast
CORONAVIRUS: Imagini blasfemiatoare cu doctori reprezentați cu aureolă – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

CORONAVIRUS: Imagini blasfemiatoare cu doctori reprezentați cu aureolă

Campanie outdoor care rulează acum în București și Iași.

Imagini care îmbină semne sacre și hibrizi zei-medic, cu aureloă. Fără vreun slogan; pur și simplu, doar imagini.

Citeste si: America nu va finanța vaccinul OMS! Trump, război total cu Big Pharma

Mai întâi, dacă se poate afla cine a operaționalizat această campanie, ce agenție? Apoi, și cel mai important, ce instituție a plătit și în ce scop?
E o campanie demarată de municipalități?
E o campanie de “conștientizare”, dar să conștientizăm ce?
E o campanie de modelare? E un ritual?

Deci, în plină pandemie, ce minți pot aproba așa ceva? Cineva a dat un brief către o agenție. Au fost designeri care au făcut execuția. S-au achiziționat spații de expunere pentru o perioadă de timp. S-au dat bani. Dar, înainte de toate, s-a CONCEPUT mesajul.

Primele două poze – București, pare-se că în zonele Delfinului și Cișmigiu. Făptura hibrid, zeu-medic, binecuvântează cu mâna dreaptă asemenea lui Hristos Pantokrator. În scurt, mesaj care nu poate să treacă decât ca blasfemiator pentru practicanții ortodocși și ca bizar-straniu pentru oamenii raționali, mai mult sau mai puțin sensibili față de iconografia sacră. Imagine expusă public în timpul sau imediat după încheierea Săptămânii Luminate.
A treia poză – Iași, Podul de Piatră. Făptura hibrid, zeitate feminină, un soi de soră medicală. Shiva și Parvati sunt reprezentați, în imageria hindu, cu patru mâini.
A patra, probabil inspirată din imageria niponă, specia kami, shintoism. Iași, Gara Mare.

Oamenii care-au făcut asta, adică ăia care au livrat creative brief-ul către design, mă-ndoiesc că s-au jucat și că cineva le-a dat acces la panouri, tot așa, ghiduș.

Citeste si: Sfârșitul Ocultei Globale SATANISTE este aproape

Întrebare simplă – ce e cu panarama asta de campanie?

Nu de alta, dar mai zilele trecute mă gândeam că, în cheie simbolică, în eventualitatea împlinirii scenariului “toți românii trebuie să poarte măști după 15 mai”, parcă s-ar pune României…
BOTNIȚE.

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Eduard Barbu

Despre Info Crestin News

Leave a Reply