Quantcast
Coronavirus: Peste 100 de cazuri de infectare în Italia – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Coronavirus: Peste 100 de cazuri de infectare în Italia

Peste 100 de cazuri de infectare cu coronavirus s-au înregistrat până acum în Italia, unde cele mai afectate regiuni sunt Lombardia şi Veneto. Şi alte ţări au semnalat o creştere a numărului persoanelor infectate şi deceselor potrivit,news.ro

Potrivit The Guardian, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) este îngrijorată de numărul de cazuri care nu au o legătură clară între ele, după ce unii dintre cei infectaţi nu au călătorit în China şi nu au intrat în contact cu cazuri confirmate.

Citeste si: OMS: Lumea întreagă trebuie să acţioneze rapid pentru a opri coronavirusul

În Italia, au murit până acum din cauza coronavirusului două persoane. Autorităţile din zonele afectate au interzis evenimentele publice şi le-au cerut localnicilor să nu îşi părăsească locuinţele. Numeroase meciuri au fost amânate, între care şi patru din Serie A.

În Coreea de Sud, după ce numărul de persoane infectate a crescut din nou, ajungând la 602, şi s-au înregistrat încă două decese, s-a declarat “alertă roşie”. Au murit în total cinci oameni din cauza Covid-19.

Iranul a înregistrat încă trei decese, numărul total de oameni care au murit din cauza coronavirusului fiind 8. Sunt infectate 43 de persoane.

Citeste si: CORONAVIRUSUL si NOUA ORDINE MONDIALA

Îm Hong Kong, s-au confirmat până acum 74 de cazuri de infectare şi două decese.

În China, de unde a pornit epidemia, numărul total al persoanelor infectate este 76.936 şi al deceselor este de 2.442. Sâmbătă, în China continentală s-au confirmat 648 de noi cazuri.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply