CORONAVIRUSUL si NOUA ORDINE MONDIALA

Asculta informatia

SIDA – peste 1 milion de decese anual

https://ro.wikipedia.org/wiki/SIDA#Statistici

Tuberculoza – peste 1,5 milioane de decese anual

https://www.viata-medicala.ro/ars-medici/polimorfismul-clinic-si-radiologic-in-tuberculoza-14659

Gripa – peste 650 000 de decese anual

https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/gripa-sezoniera-provoaca-anual-circa-650-000-de-decese-in-lume-845295

Si cu toate acestea, autoritatile nu baga orasele in carantina iar cetatenii nu se isterizeaza cerand izolarea bolnavilor in lagare.

Atunci, de unde isteria cu coronavirusul? Care e departe rau de statisticile de mai sus:

Panica vine tocmai din faptul ca partidul comunist din China a bagat orase intregi (cu zeci de milioane de locuitori) in carantina si atunci multi cetateni onesti gandesc cam asa: “inseamna ca e groasa rau”, adica sigur acolo e o boala cum n-a fost nici ciuma.

Acesti cetateani onesti insa refuza sa inteleaga faptul ca partidul comunist din China raspunde la ordinele papusarilor ce au creat comunismul:

Acesti cetateani onesti ignora faptul ca partidul comunist din China a demonstrat de nenumarate ori ca uraste poporul chinez, cele mai notorii exemple fiind revolutia culturala ce a ucis milioane si milioane de locuitori sau teribilul Big Brother:

Citeste si: Cele trei modalităţi prin care se transmite coronavirusul

Acesti cetateani onesti nu vad ca partidul comunist din China a procedat si procedeaza aidoma partidului comunist din Uniunea Sovietica ce a ucis la randul sau milioane si milioane de cetateni.

Adica, acesti cetateani onesti nu cred ca China este parte a Noii Ordini Mondiale, ci se mint singuri cum ca China ar lupta impotriva Noii Ordini Mondiale. Si astfel, acesti cetateani onesti nu pot accepta ca ar putea asista la o fantastica piesa de teatru. Ei cred ca acest coronavirus sigur este teribil si ca atare accepta multe sau chiar toate masurile ce se iau in “lupta” impotriva acestei boli. Ei deja nu spun ca mega carantinele din China sunt ticalosite, ci le aplauda…

Fac referire in acest material la cetateanii onesti, deoarece acestia sunt … onesti iar mare parte dintre ei sunt si inteligenti si cu o cultura generala vasta, ca atare sunt mai greu de pacalit. Ei nu fac parte din gloatele de analfabeti functionali politic corecti si totusi pe multi dintre ei carantinele din China i-au pacalit.

Ce castiga papusarii dintr-un astfel de scenariu? Totul sau ce vor muschii lor din acest tot:

  • Vor declansarea unei mari crize economice? Treaba e deja la un buton distanta.
  • Vor vaccinarea intregii omeniri? Deja mare parte din omenire face pe ea de frica si va accepta.
  • Vor interzicerea libertatii de miscare? Nu trebuie decat sa extinda masurile din China pe intreg Pamantul. OMS recent a laudat aceste masuri.
  • Vor interzicerea banilor cash sau a sarutarii icoanelor sau tot felul de alte interziceri? Nu-i nevoie decat ca mass-media sa se forteze oleaca si se rezolva si asta.
  • Vor ca cetatenii sa ajunga sa strige singuri ca renunta la orice libertati? Ii mai sperie un pic si e ca si rezolvata.
  • Vor ca cetatenii sa ceara in genunchi un Guvern Mondial? E suficient sa mai bage si un razboi.

Sa nu uitam ce zicea Henry Kissinger intr-o conferinta Bilderberg:

“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa, fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“ 

O mica parte dintre cetatenii onesti merg si pe varianta “e o pandemie teribila iar papusarii doresc sa profite de ea”. Zic ca este posibil, insa mai departe, acesti cetateni fac si ei doua mari greseli: nu inteleg nici ei ca China este deja parte a Noii Ordini Mondiale si considera ca pierderea libertatii este necesara in caz de boala.

Eu insa nu cred ca acest coronavirus este mai mult decat aviara, despre care Adrian Streinu-Cercel ne spunea in 2006 ca:

“Intr-un prim val al pandemiei, adica in primele 4 – 5 luni, se pot imbolnavi pana la 4 milioane de romani, iar 2 milioane dintre acestia vor muri. Oamenii trebuie sa stie ca ne asteptam la un virus foarte agresiv”

Consider ca este o repetitie ca si pana acum, dar una cu mult mai mare, eventual chiar o repetitie generala a ceea ce au pregatit in agenda.

Evident, poate gresesc si vorbim atat despre o pandemie reala cat de despre masuri papusaresti. In acest caz, oricum nu vreau sa ajung sa accept sau sa gandesc macar vreodata ca masurile de genul celor insirate mai sus sunt pentru binele meu si al omenirii si doar astfel voi scapa cu bine de virusul lui peste prajit. Ca atare, nu le voi accepta pentru ca mai rau ca bolile de care am amintit la inceputul articolului nu poate fi iar impotriva acelora se poate lupta foarte bine si fara carantine si fara lagare si fara pierderea libertatii. Si mai ales, pentru ca nadejdea mea este in bunul Dumnezeu si nu ma voi arunca vreodata in bratele celor ce pregatesc terenul antihristului.

Sursa: saccsiv.wordpress.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply