Coronavirusul ucigaș și psihoza în masă împotriva Chinei. Epidemiile care amenință planeta, un scenariu pe care l-am mai văzut – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Coronavirusul ucigaș și psihoza în masă împotriva Chinei. Epidemiile care amenință planeta, un scenariu pe care l-am mai văzut

Își mai aduce cineva de psihoza epidemiei de Legionella? În urmă cu doi ani, moartea unei persoane în vârstă de 82 de ani din cauza unei forme severe a pneumoniei (cu bacteria Legionella care, după cum puțini știu, ucide foarte rar, și în special persoane în vârstă) și spitalizarea a peste 200 de persoane din Peninsulă au transformat această „știre” (în fiecare an aproximativ 9.000 de oameni mor din cauza pneumoniei în Italia) într-un „avertisment” pentru Europa, anunțat de toate agențiile de știri.

Aceeași psihoză a pus stăpânire pe o planetă în cazul meningitei,  al virusului febrei hemoragice Ebola, al„castravetelui ucigaș”, în  2011, dar și  din pricina„gripei aviare”, a epidemiei de rujeolă din Anglia sau a SARS.

Un nou an, o nouă amenințare. În 2020 a venit rândul „coronavirusului” misterios, provenit din China, care „provoacă o boală asemănătoare cu pneumonia și care se transmite de la persoană la persoană”, așa după cum transmit de dimineața până seara agențiile de știri și mass media din toată lumea.

Iar primele speculații privind psihoza creată în rândul oamenilor pentru ca unii mult mai deștepți să câștige bani, așa cum a fost în cazul „gripei porcine A / H1N1 sau a celebrei „vaci nebune”  au început deja să apară.

Există teorii conform cărora adevărata țintă a acestei ultime isterii media  este China (care a fost dintotdeauna un focar al epidemiilor de gripă care s-au răspândit periodic pe planetă) și autoritățile sale, care, în ciuda eforturilor depuse, cu siguranță vor ajunge pe banca inculpaților pentru că nu au făcut suficient de mult pentru o „epidemie” care, din 1.386 miliarde de locuitori, a ucis până acum 80 de persoane și a contaminat alte peste 1.300. Teoria conspiraționistă cea mai vehiculată este aceea că virusul ar fi fost creat în laborator, de americani, pentru a pune la pământ industria chineză.

Dincolo de războiul periodic al presei occidentale împotriva Chinei, mai este ceva.  Și după cum se specifică mai bine într-un articol din 2009, din ziarul La Repubblica, răspândirea terorii garantează o înrobire psihologică și, prin urmare, politică. Cel care avertiza asupra acestui aspect era  filosoful Paul Virilio care scria că „Mileniul al treilea s-a născut sub semnul catastrofei”, oamenii fiind constant injectați cu amenințări de tot felul, de la ”furtunile ucigașe” care devastau Europa până la crizele financiare sau la epidemiile de tot soiul.

Printre altele, așa cum este deja știut, se recurge la stratagema iminentelor epidemii catastrofale, care are avantaje incontestabile. Și ce răspuns ar putea da virusologul de serviciu când este întrebat ” Puteți să excludeți complet posibilitatea unei epidemii catastrofale?” Și de ce, mai apoi, virusologul ar trebui să blocheze banii pe care ar urma să le primească experții în viruși dintr-o astfel de psihoză?

Citeste mai departe pe activenews.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 3 =

Close