Quantcast
Coronavirusul va dispărea doar după ce se va construi Al Treilea Templu spune un Rabin – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Coronavirusul va dispărea doar după ce se va construi Al Treilea Templu spune un Rabin

„Și David a construit acolo un mizbayach lui Hashem și a sacrificat arderi și ofrande de bunăstare. Hashem a răspuns dorinței pentru pământ și a fost oprită ciuma împotriva lui Israel. ” II Samuel 24:25 (Biblia Israelului ™)

Pe siteul Har-Habait a fost menționat că rabinul Aryeh Lipo, un profesor de studii religioase care a candidat pentru partidul Likud în 2014, a dat o lecție specială pe Muntele Templului joi trecut, care a sugerat un remediu puternic pentru pandemia de coronavirus.

Citeste si: VIDEO: Invazia de lacuste ca si URGIE BIBLICA? Imagini apocaliptice în Bahrain.

„Suntem aici pe Muntele Templului, trimitând o rugăciune pentru vindecarea întregii lumi”, a spus Rabin Lipo. „Templul este coroana, la fel ca tefillina (cutiuța mică neagră purată de evrei pe frunte)”.

Apoi l-a citat pe profetul Isaia care a comparat Muntele Templului cu o coroană.

În zilele următoare, Muntele lui Hashem, Casa va sta ferm deasupra munților Și turnul de deasupra dealurilor; Și toate națiunile vor privi cu bucurie. Isaia 2: 2

„Și „corona” înseamnă, în orice limbă, o „coroană”, a spus Rabin Lipo. „Boala a ajuns să ne amintească că adevărata coroană a lumii lipsește. Ceea ce va opri coronavirusul ne-a fost învățat de regele David. ”

Iar David a construit acolo un mizbayach către Hashem și a sacrificat arderi și ofrande de bunăstare. Hashem a răspuns la pledoaria pentru țară și a fost controlată ciuma împotriva lui Israel . II Samuel 24:24

„Fie ca voia lui Dumnezeu să merităm să construim o coroană și un palat pentru Unul Rege”, a spus Rabin Lipo. „Dumnezeu dorește, această coroană și va proteja lumea de corona (virus).”

Citests si: ISUS femeie de culoare reprezentat la Carnavalul de la Rio

Rabinul a relatat că o femeie chineză tocmai a urcat pe Muntele Templului unde i s-a alăturat în rugăciune pentru construirea celui de-al Treilea Templu.

„Așa că solicităm Sfântului, Binecuvântat să fie El, să guverneze din palatul său, astfel încât să aibă o coroană adevărată pentru a înlătura „coroana” bolii care face pe mulți să sufere.”

Rabinul a remarcat că, într-un act inspirat de protest, sute de evrei care s-au identificat ca fiind seculari au îmbrăcat tefilină în Tel Aviv acum zece zile .

„Oriunde în Israel, evreii îndeplinesc porunca de a pune coroana de tefilină. Dar există un singur loc în Israel, singurul loc din lume, care de fapt este interzis, împotriva legii, să pui tefilină pe cap. Aceasta se află pe coroana tuturor munților; Ierusalim.”

Rabinul Lipo a chemat guvernul Israelului să aplice legea care necesită egalitatea tuturor religiilor pe locurile sfinte ale Israelului.

„Suntem siguri că întoarcerea coroanei tefilinei pe Muntele Templului va înlătura din lume coroana suferinței, coronavirusul.”

Sursa: ortodoxinfo.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply