Quantcast
COVID-19: Izolarea copiilor, sub pretextul prevenției, le pune viața și sănătatea în pericol – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

COVID-19: Izolarea copiilor, sub pretextul prevenției, le pune viața și sănătatea în pericol

Asculta informatia

În plină pandemie, incoerența Ministerului Sănătății ne afectează pe toți, pacienți și medici, indiferent de vârstă și indiferent dacă avem sau nu copii.

Excesul de zel din unele spitale desconsideră sănătatea și drepturile pacienților sub pretextul „prevenției” răspândirii COVID-19. Iar măsurile „preventive”, nefundamentate riguros, expun pacienții la un risc mai mare de infectare.

Citeste si: „Afacerea Secolului” propusă de Donald Trump legată de tensiunile Israel -Palestina

Noi toți am fost crescuți în comunism sau de către oameni crescuți în comunism. Așa că, de principiu, ne pasă doar de noi și de câțiva din jur. Când se întâmplă ceva rău „celorlalți”, ne bucurăm că nu ni s-a întâmplat nouă. Și nu ne dăm seama că suntem în aceeași oală.

Iar ceea ce se întâmplă cu nou-născuții astăzi, s-ar putea să se întâmple cu ceilalți copii mâine. Probabil în privința planului „Vacanța mare” oamenii au luat atitudine că mai toți au câte un vârstnic pe acasă. Părinți în devenire sunt puțini, așa că „vacanța mică” se prelungește.

Autoritățile au reglementat abandonarea nou-născuților suspecți sau confirmați cu noul virus în secția de neonatologie, posibil nesupravegheați, părinții fiind împiedicați să îi vadă. Sunt maternități în care, preventiv, mamele sănătoase nu au voie să își vadă propriii copii sănătoși, deși personalul medical nu este testat.

În timp ce unii copii se infectează în spital, oamenii s-au îmbulzit în parcuri, că e voie, iar părinții adună copiii la joacă în spatele blocurilor. Și împărtășesc soluții miraculoase, de dezinfectare cu spirt a ambalajelor și de evitare a vaccinurilor, spre amuzamentul celor care sunt convinși că nu există nicio epidemie, dar fac gargară cu sare preventiv.

Cei care așteaptă un copil se zbat de ceasul morții și se gândesc să regizeze nașteri acasă, de teama infectării ori a tratamentelor inumane din unele maternități. Sunt părinți care din aceleași motive ezită să meargă la spital, iar copiii ajung să moară din cauza unor boli banale.

Citeste si: COVID-19: Cum a fost aruncată Omenirea peste noapte în cea mai cruntă Dictatură

În loc să remedieze problemele, Ministerul Sănătății emite reglementări care încalcă legea și pun viața și sănătatea copiilor în pericol. Reglementări lipsite de logică elementară, de natură a crea confuzii și haos.

Reglementări care au condus la practici aberante și contradictorii, adoptate după înțelepciunea conducătorilor fiecărui spital. Reglementări care plasează medicii, de la care ne așteptăm să ne salveze viața, la discreția superiorilor lor. Reglementări care lasă pacienții la mila sau la bunul plac al medicilor care îi tratează.

Citeste mai departe pe: juridice.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply