Quantcast
COVID-19 nu a încetinit revoluția SEXUALA – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

COVID-19 nu a încetinit revoluția SEXUALA

În plină pandemie COVID-19, revoluția sexuală continuă

Mai și iunie sunt lunile în care au loc „marșurile diversității” în toată lumea. Sunt numite așa cu scopuri propagandistice, dar prin natura lor, ele sunt marșurile anormalității și ale intoleranței. Anormalitatea sexuală e nefirească și nefirescul nu poate fi sărbătorit.

Citeste si: COVID-19 si reprogramarea Planetei: Adevăratul scenariu în cinci etape ale crizelor globale generate de PLANdemie

COVID-19 nu a încetinit revoluția sexuală. Regret să o spun, dar, din nefericire, a facilitat-o.

Anul acesta marșurile pro-imoralitate au fost anulate în marile orașe ale lumii, dar celelalte evenimente și ritualurile care promovează nefirescul vor continua. Prin conferințe de presă, online, prin emiterea de studii, pretenții că „minoritățile sexuale” sunt discriminate, și o mulțime de evenimente și comentarii propagandistice care vor promova neadevăruri, dezinformări, și care vor caută să ne convingă că adevărul e minciună și minciuna adevăr.

Vă dau câteva exemple în sprijinul argumentelor mele. 17 mai e Ziua Internațională împotriva transfobiei, o zi în care organizațiile „minorităților sexuale”, instituțiile occidentale și universități lansează studii privind presupusa discriminare împotriva celor care se identifică a fi de alte „orientări” sexuale.

Pe 16 mai, Parlamentul European a ținut o conferință de presă în sprijinul Zilei Internaționale împotriva transfobiei. [Link: https://www.europarl.europa.eu/…/eu-wide-survey-on-lgbti-pe…]

Iar la începutul acestei luni au fost emise trei studii privind pretinsa discriminare împotriva celor care aleg o viață care deviază de la normal. ILGA (International Lesbian and Gay Asssociation) a publicat (1) un studiu privind „homofobia” și discriminarea în Europa împotriva „minorităților sexuale”; și (2) un studiu privind același subiect, dar la nivel global.

ILGA își are sediul la Bruxelles, este foarte influentă în Parlamentul European și a emis rapoarte similare anuale din 2009. Rapoartele sunt numite Rainbow Review. [Link: https://www.ilga-europe.org/…/f…/2020/full_annual_review.pdf]

În inima Europei, la Viena, The Fundamental Rights Agency / Agenția pentru Drepturi Fundamentale, a publicat, tot luna aceasta, un alt Raport privind presupusa discriminare împotriva „minorităților sexuale”, dar cu un accent mai pronunțat pe persoanele care își însușesc această orientare în rândurile migranților.

Raportul ILGA poate fi citit de cei care sunt interesați.

Privind România, Raportul conține minciuni peste minciuni. Un aspect statistic privind toate țările europene este „indexul egalității” între „minoritățile sexuale” și restul cetățenilor.

Conform raportului, niciunde în Europa nu există egalitate deplină (adică un index de 100%) între cele două grupuri. Malta este în vârful clasamentului cu un index al egalității de 89%, Marea Britanie, Scandinavia și alte țări occidentale se apropie de 70%.

La extremă se află Azerbaijan (2%), Turcia (4%), Armenia (8%). României i se atribuie un index al egalității de 19%. Statele candidate la EU încep să se supună, Muntenegru având un index de 69% iar Macedonia de Nord de 25%.

Criteriile acestea sunt infantile și nu își au rostul. Rapoartele sunt făcute pe banii noștri și costă milioane de euro. Trebuie abolite. Sunt propagandistice, fără sens, conțin minciuni și exagerări și e tragic ca banii cetățenilor de bună credință să fie folosiți pentru a lansa o propagandă masivă împotriva lor.

Citeste si: Steagul sodomiților pe doua BISERICI CATOLICE

Anticipez că Rapoartele pe 2020 vor fi mai pozitive privind România. Acum, că „educația sexuală” a intrat în școli, și în special având în vedere că ea va fi predată de membrii comunității „minorităților sexuale”, ILGA și FRA vor percepe aceste lucruri ca „progres” spre toleranță.

Eu le văd chiar invers: pași spre involuție valorică și confuzie sexuală.

Peter Costea

Despre Info Crestin News

Leave a Reply