Quantcast
Credinciosii merg la slujba complet goi. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Credinciosii merg la slujba complet goi.

Cei mai multi oameni se imbraca frumos cand merg la slujba de duminica. Dar cei care merg la o anume biserica din Virginia, Statele Unite, nu se imbraca deloc.

Ati auzit bine, e vorba de o biserica de nudisti, in care toata lumea, de la pastor pana la ultimul credincios, se arata asa cum a venit pe lume.

Ei spun ca in acest fel diferentele sociale se sterg si toti sunt egali in fata lui Dumnezeu.

Pentru ca e totusi februarie, unii credinciosi si-au pastrat cate ceva pe ei. Dar tot n-ai putea sa-i confunzi cu enoriasii unei biserici obisnuite. Pastorul insusi a fost cel mai curajos si a renuntat la toate hainele.

Katie si Robert sunt aici duminica de duminica. S-au casatorit in aceasta biserica, el nud, ea purtand totusi ceva alb, ca sa marcheze momentul.

In ceea ce-l priveste, pastorul crede ca oamenii vin la biserica sa-si gaseasca pacea interioara, iar asta incepe cu acceptarea propriei persoane.

Allen Parker, pastor nudist: ”Nu exista sentimentul ca trebuie sa fii mai bun decat altii din punct de vedere fizic. Suntem oameni, avem cicatrici, fiecare este asa cum este. Aici invatam sa iubim si sa acceptam ceea ce suntem”.

In plus, fiind dezbracati, oamenii se simt egali unii cu ceilalti.

Iarna, frigul ii cam tine departe pe credinciosi, dar vara, biserica de nudisti e plina, spune pastorul.

Galerie video

Despre

Leave a Reply