Quantcast
Credința sub asediu în SUA – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Credința sub asediu în SUASe ard Biblii, se scot decrete împotriva întâlnirilor în biserici și se intensifică atitudinea ostilă împotriva valorilor creștine. Este doar un moment trecător în istorie sau laicul a devenit o nouă religie, care se va răspândi în America? Gary Lane de la CBN vine cu detalii.

Gary Lane: Este posibil ca negarea valorilor creștine să fie motivul începutului unei revoluții pentru a transforma America? Potrivit mai multor semne, națiunea este pe cale să devină o societate care, în loc să îngenunchieze și să se roage Creatorului, se închină unui stat fără Dumnezeu. În luna iulie, guvernatorul Californiei, Gavin Newsom a interzis slujbele în interiorul bisericilor și a impus limite în ce privește studiile bibilice în case. Potrivit susținătorilor regulilor impuse de Newsom, întrunirile din biserici pun sănătatea oamenilor în pericol, deoarce acolo ei se pot infecta cu noul coronavirus. În episodul din această săptămână a emisiunii Global Lane, autorul și prezenatorul de radio Eric Metaxas spune că americanii pot ignora măsurile excesive ale guvernatorului.

Citeste si: Activist care afirmă că statuile lui Isus Hristos sunt o „formă brută de suveranitate albă”, ar trebui date jos

Eric Metaxas: Trebuie să reacționăm imediat și să spunem că această măsură nu corespunde standardelor americane și americanilor nu li se poate face acest lucru. Apropo, nu vom respecta aceste măsuri.

Gary Lane: Creștinii ripostează. Mii de creștini din California au sfidat restricțiile impuse din cauza pandemiei și au participat la un serviciu religios în interiorul Bisericii Grace Community din Sun Valley. Pastorul John McArthur.

John MacArthur: Bună dimineața. Bine ați venit la protestul pașnic al Bisericii Grace Community.

Gary Lane:Acum biserica și pastorul bisericii s-au ales cu acuzații penale din partea orașului Los Angeles. La rândul lor, ei au dat în judecată statul. Între timp, la Washington D.C. activiștii nu au fost pedepsiți de lege după ce au scris ”Retrageți fondurile de la poliție” lângă pictura murală cu inscripția: ”Viețile negrilor contează.” Potrivit activiștilor pro-viață, primarul Muriel Bowser a dat ordin poliției să aresteze studenții care au scris cu cretă pe trotuarul public: ”Viețile copiilor negri, încă nenăscuți, contează.”

Kristan Hawkins: Este vorba de o mentalitate a discriminării. Ea alege care sunt frazele care pot fi pictate pe străzile publice. Această faptă este contrară Constituției.

Gary Lane:Procurorul general al Statelor Unite, William Barr, a spus prezentatorului televiziunii Fox, Mark Levin, că politica de stânga din America nu este interesată de dialog sau de un compromis.

William Barr: Stânga vrea putere, deoarece aceasta este starea lor de fapt și religia lor laică. Ei vor să controleze viața oamenilor și să ne dea un viitor utopic. Asta îi motivează, dorința de a ajunge la putere.

Gary Lane:Potrivit lui Barr, Antifa și alți militanți marxiști promovează religia de stânga. Ei se infiltrează printre protestatarii pașnici și folosesc tactici de gherilă urbană pentru a impune cu forța schimbarea politică. Recent, în Portland, s-au ars drapelul Americii și Biblii în fața Tribunalului Federal. Potrivit lui Metaxas, această acțiune a fost un asalt asupra culturii occidentale și a demnității umane.

Eric Metaxas: Cei mai alarmați ar trebui să fie creștinii și toți cei care sunt pentru civilizație, care vor binele țării.

Gary Lane:Recent, când radicalii grupului Antifa au amenințat să doboare o cruce de 17 metri din localitatea Eugen, în statul Oregon, sute de creștini s-au întrunit să se roage pentru a opri atacul. Pastorul colegiului New Hope Christian,Wayne Cordeiro, spune că acesta a fost momentul în care poliția a oprit un autobuz cu oameni, care se îndrepta spre colegiu.

Wayne Cordeiro: În cele din urmă, aceasta este o luptă spirituală, nu-i așa? Trebuie să tragem o linie și să punem capăt acestei lupte. Ne vom baza pe promisiunile Cuvântului lui Dumnezeu, ne vom ruga și ne vom închina. Îl vom lăsa pe Domnul să preia această bătălie și să schimbe situația.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 841, difuzată în august 2020.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply