Quantcast
CRESCUTĂ DE LESBIENE, CERE CA LEGEA SĂ NU MAI PERMITĂ ACESTE SITUAȚII: COPILUL ARE NEVOIE ȘI DE MAMĂ, ȘI DE TATĂ – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

CRESCUTĂ DE LESBIENE, CERE CA LEGEA SĂ NU MAI PERMITĂ ACESTE SITUAȚII: COPILUL ARE NEVOIE ȘI DE MAMĂ, ȘI DE TATĂ

 

Katy Faust, o americană a cărei mamă a fost lesbiană, a fondat o mișcare globală de apărare a familiei naturale – un pentru o idee, ci pentru nevoia pe care a resimțit-o în copilărie de a avea și tată, nu doar două mame.

În 2021, Katy Faust și Stacy Manning au publicat cartea „Them Before Us: Why We Need a Global Children’s Rights Movement” („Nevoile lor puse înaintea nevoilor noastre: De ce avem nevoie de o mișcare globală pentru drepturile copiilor).

Katy are acum patru copii și face apel la o mișcare care să apere dreptul copiilor de a fi crescuți de părinții lor biologici. Mesajul cărții a fost o revelație pentru conservatorii care se feresc să se implice în aceste probleme complexe.

Rezultatul a fost o coaliție de organizații care activează pe cinci continente.

„Cel mai frecvent răspuns la mesajul nostru este: «Întotdeauna m-a neliniștit X (fertilizarea in vitro, donarea de spermă, maternitatea surogat, promovarea părinților de același sex, poligamia). Dar am evitat să pun degetul pe rană»”, spune Katy Faust.

„Mulți conservatori au argumentul religios pentru susținerea căsătoriei între bărbat și femeie, de exemplu. Dar perspectiva noastră centrată pe copil, bazată pe mărturii și blindată cu statistici îi ajută să înțeleagă învățăturile Dumnezeului lor despre sex și căsătorie și le oferă un vocabular laic pentru convingerile lor.

Mesajul nostru transformă oamenii reticenți sau tăcuți în apărători vocali ai copiilor. Amenințările la adresa dreptului unui copil de a avea și mamă, și tată s-au generalizat pe tot Globul. Dar copiii din Italia au aceleași nevoi ca și copiii din Iowa, astfel că aceeași metodă de apărare a copiilor poate triumfa în fiecare națiune, trib și limbă.”

„Susținătorii religioși și laici au adoptat acest mesaj proactiv de apărare a copiilor și au început să îl aplice în comunitățile lor, fie pentru a combate efectele nocive ale reproducerii prin terți în Slovacia, fie printr-o pagină de Facebook în Polonia, fie prin voluntariat pentru a traduce site-ul nostru în limba chineză, fie printr-o campanie de respingere a maternității surogat la un liceu din statul Idaho”, spune femeia.

Este una dintre multele mișcări conduse de femei împotriva ravagiilor făcute de revoluția sexuală, ravagii care, din păcate, afectează mai ales femeile și copiii.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply